Foredrag

Kom til spændende foredrag i Nordsjælland

FOF Nord tilbyder igen en sæson fyldt med spændende foredrag og aktuelle foredragsholdere. Få udvidet din horisont, og en indsigt i emner, der kan være så interessante, at du vil dykke ned i dem efterfølgende. Tilmeld dig allerede i dag, da der kan være rift om pladserne.

Mød aktuelle foredragsholdere

Kom til foredrag med aktuelle foredragsholdere. Vi har altid aktuelle og interessante emner på programmet, der omfavner både det kulturelle, politiske, spirituelle og det mere uhyggelige og spændende. Vi har foredrag for enhver smag, og der vil helt bestemt også være noget for dig.

Læs mere om vores foredrag

Mød de kendte foredragsholdere

FOF Nord byder hver sæson på foredrag med forskellige kendte og aktuelle personer. I efteråret byder vi bl.a. på foredrag med anklager Anne Birgitte Stürup, der i løbet af sin 45-årige karriere har stået ansigt til ansigt med nogle af Danmarks mest koldblodige forbrydere. Eller hvad med en aften i selskab med Danmarks absolut bedst sælgende forfatter, Jussi Adler-Olsen ! For bag de spændende krimigåder gemmer der sig et mindst lige så spændende menneske. Der er også mange gode råd og tips til dem med haver, når vi åbner dørene for et inspirerende haveforedrag med guruen inden for havedesign, Claus Dalby.

Se alle vores foredrag i menuen til venstre, og tilmeld dig.

Foredrag om filosofi, psykologi, livsstil og sundhed

Hvis du gerne vil vide mere om et bedre velvære, nye kostvaner og mindre allergi, så kom til et af vores foredrag om sundhed og livsstil. Få et overblik over foredragene her, og tilmeld dig med det samme.

Kulturelle foredrag om teater eller lokalhistorie

Vil du blive klogere på Hørsholms historie eller på opera og teater, så afholder FOF Nord en række foredrag om teater, opera og lokalhistoriske foredrag om Hørsholm.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til vores foredrag, eller gerne vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 7026 3226 eller mail: kontakt@fof-nord.dk