Christina Wedel - Se godt ud, også efter de 45

Foredrag med Christina Wedel hos FOF Nord

Christina Wedel - Se godt ud - også efter de 45 - Få styr på din kropstype, dine fejlkøb og din stil

Har du en bred røv - eller har du egentlig bare smalle skuldre? Går du ikke i stramme kjoler, fordi du ikke kan finde den rigtige til din talje? Føler du dig … firkantet?

Er du i tvivl om, hvilken kropstype du er, så det er svært at finde det, der klæder dig hver gang? Kommer du ofte hjem med det samme (muligvis lidt kedelige) tøj du plejer, selv efter en hektisk shoppetur?

Bruger du mere krudt på at ’dække noget til’ end at på føle dig lækker i det tøj, du tog på?

Christina Wedel har arbejdet med kvinder og deres garderober det meste af sit professionelle liv. Så hun kunne fortsætte denne liste i det uendelige - desværre.

Christina Wedel har arbejdet med styling for tv-programmer, magasiner og privatpersoner de seneste 25 år.

Hun er forfatter til bogen: “Se godt ud (Også efter de 45)”.

Christina er værdsat som en ligefrem, engageret, rødhåret tour de force med en enestående fornemmelse for både moden, og hvordan den klæder os bedst, og for menneskers ikke altid ukomplicerede forhold til tøj. Christina Wedel har fungeret som stylist på en lang række reklamefilm og -printkampagner og har mange års erfaring med komplet styling af kataloger og modeshows. Hun bliver også brugt på Go´Morgen Danmark ind imellem.En unik evne til at kommunikere modens mange muligheder, så alle bliver inspireret, har gjort Christina Wedel til en efterspurgt foredragsholder og hun elsker at få kvinder til at føle sig lækre og tilpas på en underholdende måde, som alle kan forstå.

Men lad os droppe ordene! Nu er det tid til action!

Denne særlige aften på kulturværftet i Helsingør får du …

- Dit eget personlige kropstypekort med hjem- Christina Wedels Se godt ud - også efter de 45 one-woman-show, der med udgangspunkt i hendes nyeste bog forklarer dig alt om, hvordan du med udgangspunkt i det, du ser i spejlet, kan klæde dig fantastisk godt på, hver dag fra nu af

- Christinas ultra-brugbare gennemgang af, hvad der fremhæver det bedste ved alle kropstyper - inspirerende illustreret på fullsize påklædningsdukker og med rigtigt tøj

- I pausen serveres et glas vin med luksuschips

Aftenens program:

kl. 18.30 - 19.15: Dem der har lyst kan få tjekket sin kropstype af Christina Wedel og hendes mandskab

kl. 19.15 - 21.15: Christina Wedels one-woman-show - Se godt ud - også efter de 45 (afbrudt af en pause)

kl. 20.00 - 20.20: Pause hvor der serveres et glas vin med luksuschips

Incl. i prisen: Kropstypebestemmelse, one-woman-show og 1 glas vin med luksus chips