Karen-Marie Lillelund - Hold balancen - nyd livet

Foredrag med Karen-Marie Lillelund hos FOF Nord

Karen-Marie Lillelund - Hold balancen - nyd livet

Livet er ikke en generalprøve med døden som premiere. Alligevel føles det indimellem, som om vi bare ræser afsted i forsøget på at nå en eller anden mållinje og glemmer at nyde vejen derhen.

Ifølge sygeplejersken Bronnie Ware, som i en årrække har talt med patienter på deres dødsleje, er en af de mest almindelige fortrydelser denne: "Jeg ville ønske, at jeg havde tilladt mig selv at være mere lykkelig".

Inspireret af det, har Karen-Marie Lillelund skrevet et nyt foredrag, som handler om at leve livet fuldt ud og sørge for at få lidt med af det hele: Kærlighed, karriere, familie, sundhed, osv.

Der er ingen løftede pegefingre kun underholdende inspiration og måske et venligt skub til både at leve og nyde livet, mens vi har det.

Om Karen-Marie Lillelund

Karen-Marie er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. 

Med sin smittende livsglæde og lattermildhed og sin evne til at formidle den har hun igennem mere end 15 år bragt både ny viden og eftertanke til sine tilhørere. 

Hun er to gange blevet kåret som Danmarks bedste foredragsholder af eventbureauet Confex og har modtaget prisen som ”Årets Erhvervskvinde i Nordjylland”. Hun er desuden certificeret ”Corporate speaker” fra USA og taler også gerne på engelsk, 

Ved siden af sin foredragsvirksomhed skriver Karen-Marie klummer for Arbejdsmiljø Magasinet og bladet ”Kulør”.

Hun har skrevet tre bøger med udgangspunkt i foredragene: ”Humor i ledelse” (Børsen), ”Humor på arbejde” (Gyldendal Business) og "Håndbog til et lattermildt liv" (Gyldendal Business). 

Fra 2000-2013 var Karen-Marie bakkesangerinde i den gamle pavillon på Dyrehavsbakken og i foråret 2012 havde hun premiere på sit første one-woman show ”Karen-Marie Lillelund i godt selskab” Et musikalsk underholdningsshow, som spillede for fulde huse i både Ålborg, Århus, Odense og København. 

Den tyske filosof Immanual Kant har sagt, at ”som modvægt til livets mange sorger har himlen skænket mennesket tre gaver: Håbet, søvnen og latteren.” 

Og helt i tråd med det, har Karen-Marie gjort det til sit mål at demonstrere lattermildhedens betydning for menneskeligt samvær og kommunikation, og hvordan det faktisk ikke bare er en kliché, at alting bliver bedre og nemmere, hvis man kan le af og med sig selv og hinanden.