Træning for golfspillere

Motion for golfspillere - hold formen ved lige

For dig der spiller golf, er det vigtigt at holde træningen ved lige, når du ikke er på banen. Det er vigtigt; at du får trænet kroppen; så du forsat er smidig og stærk, når du skal ud og spille. Med FOF Nords motion for golfspillere, tilbyder vi kurser; der kan hjælpe dig med at holde formen ved lige. Læs videre eller tilmeld dig nedenfor.

Få styrket musklerne og smidigheden

Motionskurserne for golfspillere fokuserer på de muskelområder du bruger på banen og har betydning for dit spil. Vi træner derfor områder som kernemusklerne (dybtliggende mavemuskler), fødderne, lår og baller. Det er områder; der har betydning for den kraft du kan ligge i slagene og hvor god du er til at rotere og dreje dig i slaget. Ved at deltage på et af vores kurser, styrker du kroppen og gør det muligt at forbedre din teknik i forhold til dine slag. Ved at dyrke yoga, får du samtidig lært teknikker til at holde et øget fokus igennem forbedret vejrtrækning, der kan give dig bedre mulighed for at lande det perfekte slag.

Læs mere

Hvem kan deltage på vores kurser

Motion for golfspillere henvender sig til dem, der spiller golf. Om du er begynder i spillet eller øvet gør ingen forskel, da det fokuserer på, at du får styrket kroppen.

Hvordan foregår undervisningen?

Det vil være en blanding af personlig udvikling, træning og sjov.

Hvor kan jeg gå til motion for golfspillere?

Vi tilbyder motion for golfspillere i Rungsted Kyst. Du kan under det enkelte hold se tidspunkterne og få mere information om undervisningen.

Tilmeld dig i dag

Hvis du har lyst til at få mere styrke og smidighed i kroppen når du er på banen, er motion for golfspillere et kursus for dig. Du kan tilmelde dig kurset nedenfor, og hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte FOF Nord på tlf: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk