Musik, sang og kor

 Undervisning hos FOF Nord

Professionel musikundervisning hos FOF Nord

Vil du lære at spille på et instrument, eller ønsker du at genopfriske tidligere evner?

FOF Nord tilbyder musikundervisning til både begyndere og øvede. Vi har et godt udvalg af musikundervisning i Nordsjælland. Du kan gå til klaver, klarinet, fløjte, saxofon, trompet og guitar. Alle vores kurser med instrumenter er individuel undervisning, hvor du er i fokus. Læs mere om musikundervisningen nedenfor eller gå direkte til dit kursus i menuen til venstre.

Musikundervisning for begyndere og øvede

Vi har et stort udvalg af musikundervisning i Nordsjælland, og på mange forskellige niveauer. FOF Nord tilbyder musikundervisning for begyndere og øvede. Der vil derfor være mulighed for at lære at spille på et instrument og mulighed for at spille musik med andre på dit niveau. Al vores musikundervisning er individuel undervisning, hvor du er i fokus. Deltagere optages løbende gennem hele sæsonen!

Læs mere

Musikundervisning på mange instrumenter

Vil du lære at spille guitar, så har vi soloundervisning i allround guitar, basguitar, jazzguitar, spansk guitar, el-guitar og kontrabas? I FOF Nord kan du gå til mange former for musikundervisning. Hver sæson kan du få undervisning i en lang række forskellige instrumenter:

Du kan således få klaverundervisning i både klassisk og moderne musik – og her er det både for børn og voksne. Er du mere til trommer eller et blæseinstrument, er det også en mulighed.

Kort fortalt – så har vi musikundervisning med kompetente og professionelle undervisere, der står klar til at give dig musik for alle pengene. Vælg dit favoritinstrument i menuen og læs meget mere under hvert hold.

Hvor kan jeg komme til musikundervisning i Nordsjælland?

Du kan komme til musikundervisning i Helsinge, Hillerød, Humlebæk, Hørsholm, Gilleleje, Karlebo, Kokkedal, Rungsted og Værløse. Under hvert musikhold til de forskellige musikinstrumenter, kan du se, hvor vi tilbyder undervisning.

Professionel sangundervisning

Vil du lære at synge enten solo eller i kor? FOF Nord tilbyder også forskellige kurser i sangundervisning i Nordsjælland.

Kor og sangundervisning for begyndere og øvede

Som med vores musikhold, tilbyder vi også sangundervisning for begyndere og øvede.Vi fokuserer på at lære at bruge stemmen og sangteknikker til at understøtte stemmen.

Vi har 4 kor, som du kan være en del af. 

  • Nordsjællands Gospelkor og Rungsted Gospelkor synger rytmisk musik inden for den kirkelige genre
  • Senior koret synger alt fra gamle folkeviser til evergreens og nyere sange
  • Sangvinum voksenkor synger fortrinsvis rytmiske sange i 2, 3 og 4 stemmig arrangementer.  

Hvis du ønsker at få mere kontrol med stemmen eller få indlært en bedre vejrtrækning, så kan du tilmelde dig vores undervisning i Sangteknik. Her kan du få styrket din stemme, så du kan blive bedre til både at tale og synge.

Så uanset om du gerne vil lære at synge, eller gerne vil blive bedre, så tilbyder vi et niveau der passer til dig.

Hvor finder jeg et kor eller sangkursus?

Vi tilbyder kor i Humlebæk og Kokkedal. Sangkursus finder du i Hillerød og Hørsholm. Find alle informationerne under de enkelte hold.  

Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 26 32 26 eller kontakt@fof-nord.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende musikundervisning eller andre kurser. Vi står altid klar til at hjælpe.