Sang

Sangundervisning i Nordsjælland

FOF Nord tilbyder sangundervisning for dig, der gerne vil blive bedre til at synge, eller for dig der gerne vil lære det fra bunden. Du får inspiration og øvelser, således at du kan opnå det fulde potentiale af din stemme i sangene. Du kan læse mere nedenfor, eller tilmelde dig et af vores hold.

Individuel sangundervisning uanset dit niveau

Formålet er, at du bliver bedre til at synge og lærer at få det optimale ud af din stemme. FOF Nords sangundervisning fokuserer på at skabe frihed og styrke i din stemme. På kurserne i sang vil der blive arbejdet med smidighed, forskellige muskler i hovedet, vejrtrækning og kropsholdning. Du vil lære en sikker intonation, performance og få overskud til at improvisere i din sang. At synge handler både om at synge rent, men også at udtrykke følelser og stemninger. I hver undervisning vil der være forskellige opvarmningsøvelser og sangøvelser, du kan bruge derhjemme.

Der undervises individuelt, og vi tager derfor udgangspunkt i dit niveau og dine ønsker. Undervisningen vil foregå i uformelle og trygge rammer, så hvis du elsker at synge - begynder eller øvet - så hold dig endelig ikke tilbage!

Læs mere

Hvor kan jeg få sangundervisning i Nordsjælland?

FOF Nord har sangundervisning i Hillerød og Hørsholm.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan nemt tilmelde dig her på siden, hvis du vil have sangundervisning. Før kurset starter, aftales undervisningstiden (ca. 25 min.) med underviseren. Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.