Aktie og investeringskursus

Lær at handle med aktier

FOF Nord tilbyder kurser i aktiehandel og investering i Nordsjælland, for dig der gerne vil blive klogere på din økonomi og hvordan du får dine penge til at vokse. Lær teknisk analyse og bliv klar til at gøre dine egne investeringer. Se mere nedenfor.

Kursus i aktiehandel for begyndere

Vores kurser i aktiehandel er for alle der er interesserede i at blive klogere på hvordan investeringer fungerer og hvad aktiehandel er. Vi tilbyder aktiehandels kurser for begyndere, hvor du lærer det grundlæggende, for at komme i gang. Vi vil besvare spørgsmål som: Hvordan foregår aktiehandel? Hvad er aktiehandel? og hvad er en investering?

Du vil lære hvordan markedet fungerer, hvornår du skal sælge og hvornår du skal købe. Hvis du kender til aktiehandel i forvejen, tilbyder vi et kursus i aktiehandel for øvede. Her vil du kunne lære at se efter trends i markedet ved brug af teknisk analyse. Du lærer at navigere i de forskellige aktier, og se hvor du skal investere. Hvis du er interesseret i at lære mere om investering i aktier, så skal du tilmelde dig et af vores investeringskurser og aktiekurser.

Læs mere

Hvor kan jeg tilmelde mig kurser i aktiehandel i Nordsjælland?

FOF Nord tilbyder investeringskurser og kurser i aktiehandel i Farum, Hørsholm og på Rungsted Kyst. Du kan nedenfor se de aktuelle tidspunkter for kurserne, og tilmelde dig.

Yderligere oplysninger

Har du brug for mere information om vores kurser i investering og aktiehandel, kan du se mere under hvert kursus i menuen til venstre. Her vil du kunne få mere at vide om selve undervisningen.

Hvis du har du spørgsmål, så kontakt os på tlf: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk