Engelsk

Leder du efter et engelsk sprogkursus på begynder niveau, eller vil du opkvalificere dit sproglige niveau, så hjælper vi dig gerne. 

Vi har engelskundervisning på begynder niveau i Helsinge, og tilbyder også avancerede sprogkurser i engelsk for dig, der vil videreudvikle dit ordforråd, grammatik og kunne konversere på jobbet. I efterårssæsonen udbydes avancerede sproghold i engelsk i Hillerød, Hørsholm og Værløse.

Se samtlige hold nedenfor og tilmeld dig et engelsk sprogkursus allerede i dag.

Hvilken engelskundervisning og hvilket niveau skal jeg vælge? 
Det kan variere fra sæson til sæson, hvor vi har kurser og på hvilke niveauer, så følg med i vores program, når det offentliggøres på hjemmesiden i december og juni måneder. 
 
Skal du lære engelsk forfra eller genopfriske dit engelsk, vil et A-niveau formentlig være passende for dig. Dette niveau af engelskundervisning tager mest af alt fat på hverdagssamtaler, lytteøvelser og lettere grammatik. 


Vores B-niveauer er undervisning i engelsk for dig, som ønsker at videreudvikle ordforrådet og kunne tale flydende i hverdagssituationer. På et engelsk sprogkursus på B-niveau, vil der indgå grammatik i det nødvendige omfang, og vi arbejder primært med samtale og læser lettere artikler på engelsk.

Nogle sæsoner tilbyder desuden C-niveau, som er sprogkursus i engelsk, der vil gøre dig i stand til at læse krævende tekster samt forstå og forklare komplekse problemstillinger. Denne engelskundervisning er for dig, som vil være i stand til at diskutere og argumentere flydende på engelsk.