Italiensk

Italiensk for begyndere er mere end en film - det er dér, hvor vi alle starter. Du kan lære italiensk helt fra bunden eller være en del af et italiensk kursus, hvor vi læser længere noveller og diskuterer aktuelle emner. FOF Nord har en bred vifte af italienskundervisning fordelt på en lang række byer i Nordsjælland.

Hvilket italienskkursus og hvad niveau skal jeg vælge? 

Vi inddeler alle vores sprogkurser i A, B og C niveau. Leder du efter italiensk for begyndere eller et genopfriskningskursus, så er italienskundervisning på et A-niveau passende. Vi har i efterårssæsonen sprogundervisning for begyndere i Hørsholm, Allerød, Hillerød og Værløse. Her kan du lære italiensk fra bunden, hvor vi fokuserer på let samtale, lettere grammatik og udvikler dit ordforråd. Et italienskkursus på dette niveau er for dig, som gerne vil kunne bestille mad, spørge om vej eller deltage i samtaler på dine rejser rundt omkring i verden. 

Vores italienskundervisning tilbydes også på et B-niveau, som er for alle, der tidligere har haft en del italienskundervisning enten i skolen eller på et kursuscenter. Her arbejder du primært med samtaletræning, italiensk grammatik, udtale, og vi læser blandt andet noveller. Et italiensk sprogkursus vil give dig et større ordforråd, og du vil være i stand til at deltage i hverdagssamtaler og diskussioner på ferien eller jobbet. I efteråret udbydes B niveau i Helsinge, Værløse og Hørsholm.

Se nærmere på holdene for at finde frem til det rette for dig. Hvis du er i tvivl om noget eller ønsker vejledning i valg af niveau, kan enten underviser eller FOF Nord kontaktes.

Få sikret din plads på holdet ved at tilmelde dig allerede i dag og lær italiensk, så du kan få endnu mere ud af rejserne til Italien og opleve den italienske kultur på en anderledes måde.