Ture | Musicals | Teater

Kom på ture i Danmark og Sverige med FOF Nord

Hver sæson tilbyder FOF Nord en lang række spændende ture. Vi finder de spændende steder i Danmark eller udlandet, som er værd at opleve. Se de aktuelle ture i menuen til venstre, og tilmeld dig med det samme.

Oplev ture til København og udflugter i Nordsjælland

FOF Nord tilbyder mange forskellige oplevelser, fra ture til København og udflugter til Nordsjælland og ture rundt i resten af Danmark. På vores ture til København, får du et indblik i byens udvikling. Vi sørger for guidede ture og rundvisninger rundt om i byen, lige fra historiske byvandringer, kunst på Christiansborg eller måske har du lyst til at komme med på en NY udgave af "Copenhagen Grand Prix Top 10 Tour" hvor vi besøger 10 nye markante steder, der har været med til at tegne København hér i det nye årtusind. Hvis du vil opleve Nordsjællands historie, så kom med på udflugter i Nordsjælland, hvor du bl.a. vil kunne opleve det henrivende lystslot i Rungsted, Sophienberg Slot eller verdenskunst i Hundested.

Rejser og busture 

Som altid tilbyder vi kortere og længere ture rundt i Danmark og Sverige. Kom og vær med når bussen kører os igennem på forårstur til to eventyrlige slotsparker - Gavnø og Gisselfeld. Du kan også tage med på vores populære tur til Gotland i foråret.

Guidede ture med kunsthistorikere og historikere

Tilknyttet til vores udstillingsbesøg på museer og gallerier, er kunsthistoriker Ib Lorenzen. Han vil, med sin store faglige kompetence, guider os rundt på udstillingerne. På vores byvandringer i København, vil du opleve guidede ture med Allan Mylius Thomsen. Han tager os igen med rundt på historiske byvandringer i København, hvor han fortæller levende og vidende om en svunden tid.

Læs mere

Kom med til koncerter og teater

Hvis du er interesseret i kultur og teater, så tilbyder FOF Nord også forskellige koncerter, musicals og teaterture. Få gode musikoplevelser og se aktuelle forestillinger på teatret, når vi inviterer til oplevelser i København på Det Nye Teater, Folketeatret eller Østre Gasværk.

Tilmelding og yderligere informationer

Hvis du er nysgerrig, så kan du se det aktuelle program i menuen til venstre, hvor du nemt kan tilmelde dig under de enkelte ture og oplevelser. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk hvis du har spørgsmål vedrørende vores ture og udflugter.