Krop & bevægelse

Yoga præsentation af hold

Alle hold markeret med # kan modtage særskilte tilmeldinger på kontoret, vi samler op
- og starter når der er nok til et hold/ekstra hold!

Yoga har bevist sit værd som bevægelses form for det moderne menneske. 

Yogaøvelser kombineres med åndedrætsteknik og afspænding. Yoga tager hele kroppen med og giver styrke og smidighed, og ikke mindst nærvær og ro til dig selv og dit liv. 

Læs mere

FOF Nordvestjylland har mange faste, dygtige og kompetente yoga-undervisere med hver deres kompetencer, der giver mulighed for at udbyde utroligt mange forskellige typer yoga -og på utroligt mange forskellige tidspunkter. Vi har yoga i Holstebro men også i Struer, Bremdal, Vinderup og Lemvig. 

Du kan også blive inspireret af holdene hér nedenfor (se under INFO knappen). Du kan tydeligt se, om det er yoga i Holstebro, Vinderup, Struer, Bremdal eller Lemvig.

Mindfulness er nu også på skemaet. Vi må tage konsekvenserne af samfundets ofte store krav, der i mange tilfælde kan føre til stress og ubalance -vi må finde ind til os selv med mindfulness.

FOF Nordvestjylland udbyder en del hensyntagende hold, mrk. (H), med maks. 7 deltagere pr. hold. 
Der ydes et særligt tilskud fra kommunen til disse hold, så deltagere med problemer, der gør, at de ikke kan deltage på almene hold, kan deltage på et særligt tilrettelagt hold -med kun få deltagere. Der udleveres/underskrives en erklæring, vedr. særligt behov, første træningsgang.

FOF Nordvestjylland har yoga for alle! 
 
En yoga-workshop ? Se forskellige muligheder allernederst - vi opretter gerne nye midt i sæsonen

Hvis der er venteliste eller du ikke finder det hold, du ønsker, så kontakt os gerne på telefon 97 41 19 64 eller mail@fof-nvj.dk.