Kreativ - Fritid & håndarbejde

Kreativ fordybelsesweekend

Velkommen til kreativ fordybelsesweekend hos FOF - Holstebro

Kunne du tænke dig at fordybe dig i et kreativt område, lære nyt og hygge dig sammen med andre kursister? I denne forbydelsesweekend får du rig mulighed for dette, da deltagerantallet er begrænset til max. 8 pr. workshop og der som ekstra krydderi er indlagt afstressende yogaøvelser.

Vi mødes fredag eftermiddag kl. 16, hvor vi præsenterer programmet og hilser på hinanden. Derefter deler vi os i de 2 grupper, som I på forhånd har tilmeldt jer. Ved 18-tiden serverer vi en sandwich og slutter dagen af med afspænding.

Lørdag og søndag mødes vi alle kl. 8.30 og starter med lidt morgenmad. Herefter arbejder vi videre i grupperne. Der er indlagt fælles pauser og vi sørger for drikkevarer og frugt alle 3 dage. I bedes selv medbringe frokost lørdag og søndag. Begge dage afsluttes med afspænding.

I kan tilmelde jer en af følgende 2 aktiviteter:

 

Hold 955020 ved Charlotte Ramsing:

Fordyb dig i flet

Har du flettet i pil eller pedigrør før, og gerne vil have mere styr på en teknik, form, balance eller skabe vej fra ide til resultat? Så har du muligheden nu for at fordybe dig og fokusere på lige netop dét, du vil opnå

Forbered dig gerne hjemmefra med den ide eller ønske du har feks. Tegn, beskriv, tag foto af det du tænker på.
Vi lader roen falde på os, og sætter fokus på dine tanker, kompetencer og ønsker, og skaber en ramme for at du kan finde vejen til at opnå dit ønske i fletteriet. 

Vi deler dit ønske op i de etaper, der er brug for, for at komme i mål. Sætter ambitionen så der er plads til det, der er i fokus. 

Planlægger arbejdet og giver dig ro til dit arbejde.

Vi stopper op undervejs og evaluerer om du er der, hvor du har planlagt og ønsker at være, er der noget du har opdaget i dit arbejde eller teknik, som giver dig værdi og erfaring videre? - Vi sætter derefter de næste mål for dit projekt. 

Her lader vi alle sociale medier være, lader rengøring, madlavning og alt andet få en pause - her er DU og dit projekt i centrum. 

 

Hold 955021 ved Lotte Bay:

Denne weekend arbejder vi med det figurative maleri og går i dybden med formgivning, dybde, lys/skygge og detaljer, som gør en afgørende forskel for det endelige resultat. Om du vil male portræt, landskab, din hund, hus eller hest er ligegyldigt - alt er tilladt, bare du medbringer egne fotos som oplæg/reference  (du vil modtage yderligere detaljer via mail senest ugen før).

Medbring egne materialer  og lærred i mindst 50x50cm (staffeli findes i lokalet).

 

Materialeudgifter må påregnes og afregnes med den enkelte underviser.

Vi glæder os til en hyggelig weekend med engagerede kursister, hvor vi kan fordybe os i vores interesse, få et afbræk fra en til tider stresset hverdag og samtidig lære nye mennesker at kende.