Information vedrørende coronavirus

Seneste opdatering

Med mindre du specifikt hører andet fra os eller underviser, så vil der ikke være nogen undervisning igen før efter sommerferien. En undtagelse herfra er diverse enkeltstående kurser / sommerhold, men i så fald vil du også blive orienteret direkte. 

Godtgørelse for manglende undervisning
Du bliver naturligvis godtgjort for den undervisning, du ikke har fået. Vi håber og tror, at mange af vores kursusdeltagere vil fortsætte hos os til efteråret. Derfor arbejder vi på en model, hvor vi overfører dine penge til efterårssæsonen, men er det uhensigtsmæssigt for dig, er der naturligvis også mulighed for at få pengene retur. Igen må vi bede om din tålmodighed. Vi skal have revisionen ekstra grundigt ind over dette forår, ikke mindst fordi vi er så heldige at kunne få hjælp fra Kulturministeriet. Derfor skal vi hen til primo juni, før vi når til denne overførsel/afregning.   

Hvordan kan vi kontaktes?
Kontoret har stadigvæk lukket for fysiske besøg, men vi kan kontaktes med spørgsmål om vores nuværende eller kommende kurser og foredrag på info@fof-ofm.dk eller tlf. 66 11 68 45.

Vi glæder os til at se jer alle igen – indtil da: pas godt på dig selv!

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: coronasmitte.dk

​​Denne side er blevet opdateret kl. 10:24 den 25. maj 2020 ...