Bassin

Sjov og effektiv træning i vand


Kom og prøv en anderledes og skånsom træningsform hos FOF Odense – Fredericia – Middelfart. Vi tilbyder bassintræning på mange forskellige hold, så du kan finde lige det kursus, der passer dig bedst.

Afhængig af din livssituation kan du få gavn af enten: almindelig bassintræning for dem, der gerne vil prøve kræfter med træning i vand. Bassintræning på specialhold: ideelt for dig med fysiske udfordringer. Endelig tilbyder FOF også træning i vand for gravide.


Mærk glæden ved at træne med andre – fællesskabet gør træning til en leg.

Hvad er fordelene ved træning i varmt vand?

Vandet som træningselement giver mange muligheder - man kan træne:
• balance
• bevægelighed
• muskler

Desuden er det varme vand perfekt til afspænding og smertelindring. Det gør altså bassintræning til en ideel træningsform for dig med rygproblemer, ondt i muskler og led eller for gravide. 

Træning i varmt vand er skånsomt for kroppen, og du vil opleve, at bevægelsesfriheden i vand gør det nemmere for dig at udføre øvelserne til bassintræning. Vandet både belaster kroppen mindre, men det virker samtidig som modstand – derfor er der mange fordele ved træning i vand.

Hvem underviser?

Underviserne til bassintræning er blandt andet fysioterapeuter eller personer med anden træningsmæssig relevant baggrund. De er altså dygtige og veluddannede undervisere, som sørger for at give dig en god og hensigtsmæssig træning.

Tilmeld dig allerede nu!

Lyder bassintræning som noget for dig? Lige nu tilbyder vi varmtvandstræning i Odense og Fredericia. Så tilmeld dig allerede i dag. Det gør du nemt ved at udfylde formularen her på hjemmesiden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.  

Hvis du har spørgsmål omkring bassinholdene eller tilmelding, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os på 66 11 68 45 eller sende en mail til info@fof-ofm.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at komme godt i gang, så du snart kan komme ud og plaske i vandet. 
 

 
Træning i vand hos FOF Odense
Bassin

Bassintræning

Bassintræning hos FOF
Bassin

Bassintræning special

Bassintræning for gravide hos FOF
Bassin

Bassintræning for gravide