Bassin

Bassintræning

 Bassintræning på et FOF kursus i Odense og Fredericia

Øget smidighed og styrke med træning i vand


Tag med i bølgen blå! FOF Odense – Fredericia - Middelfart tilbyder bassintræning for både de store og små vandhunde. Træningen i det varme vand består af rolige og kontrollerede bevægelser, der skal forhindre skader og overbelastning.

Bassintræning er en skånsom træningsform, som alle kan drage fordel af. Du behøver ikke at kunne svømme for at deltage i bassintræning. Varmtvandstræningen udføres stående på bunden af bassinet, enten med eller uden brug af redskaber.    


Deltagere med nedsat bevægelighed henvises til specialundervisningen i bassintræning. Se også mulighederne for træning i vand for gravide.


Vær med til at træne i et fællesskab – tilmeld dig bassintræning.

Hvad kan du få ud af bassintræning?

Træning i vand er både sundt og sjovt, og det varme vand løsner op for spændinger i kroppen. Med bassintræning kan du forbedre din:
• bevægelighed
• muskelstyrke
• balance og koordinationsevne
Du kan trygt træne i vand - vandmodstanden vil udfordre dine muskler og led men uden at overbelaste dem.  
 

Hvor foregår undervisningen?

Du kan deltage i bassintræning i Fredericia, hvor undervisningen foregår i Sundhedshuset. Der bliver altså ikke undervist i en stor svømmehal men i et lille bassin. Undervisningen foregår derfor på små hold, med ca. 10 deltagere, så der er tid til den enkelte. Du finder den præcise adresse under holdinfo.

Tilmeld dig nu og vær med!

Er du blevet fristet til at få fødderne våde og få det bedre i kroppen med en skånsom træningsform? Så tilmeld dig bassintræning allerede i dag.

Du kan læse mere om de forskellige tilbud om varmtvandstræning herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på tlf. 66 11 68 45 eller sende en mail til info@fof-ofm.dk.