Bassin

Bassintræning for gravide

Mindsk graviditetsgener med varmtvandstræning


Træning under graviditeten øger chancen for en vellykket fødsel. Er du gravid og leder efter en skånsom og hensyntagende træningsform? Tag med på holdtræning hos FOF Odense – Fredericia – Middelfart, hvor du kan nyde godt af bassintræning for gravide. 

Kom og nyd det hyggelige samvær sammen med andre gravide, og mærk den positive effekt som træningen har på din krop. Træning for gravide kan være svært, særligt når graviditeten skrider frem. Udover bassintræning tilbyder FOF også andre træningshold, der er velegnede for dig, som er gravid. Gå på opdagelse i vores tilbud her.

 

Fordele ved træning i varmt vand

Vægtløsheden i vand aflaster den øgede belastning på muskler og led, du oplever under din graviditet. Derfor er træning i vand godt for dig, der ønsker:

·         Træning der mindsker gener forbundet med graviditet
·         En sikker træningsform du kan dyrke gennem hele graviditeten
·         Træning af muskler på en skånsom måde
 

Hvad skal jeg medbringe til bassintræning

Du skal selvfølgelig medbringe rent badetøj, håndklæde og andre fornødenheder i forbindelse med omklædningen. Der gøres opmærksom på, at der skal bæres badehætte i bassinet, såfremt man ikke ønsker at vaske hår, inden man går i vandet.
 

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Du kan med fordel starte træningen tidligt i graviditeten, så meld dig til allerede i dag. Du kan læse mere om kurserne under holdinfo, her kan du også tilmelde dig. Det gør du nemt ved at udfylde formularen, så vender vi tilbage til dig. 

Hvis du har spørgsmål omkring et kursus eller tilmeldingen, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 66 11 68 45 eller sende en mail til info@fof-ofm.dk. Vi er klar til at hjælpe dig godt i gang med din træning.