Bassin

Bassintræning special

Hensyntagende træning i varmtvandsbassin 

Leder du efter en træningsform som er skånsom ved din krop? FOF Odense – Fredericia – Middelfart tilbyder bassintræning på specialhold, som er for dig med fysiske udfordringer, der gør det svært at træne på et almindeligt hold. Det kan være du har: dårlig ryg, gigt, KOL eller hjerteproblemer.
På et specialhold i bassintræning får du hjælp, støtte og vejledning, så du får den bedst mulige træning. Der trænes på små hold med maks. 8 deltagere, så der er tid til alle. Bliv en del af fællesskabet - det giver motivation og gør træningen ekstra sjov.   

FOF tilbyder også almindelig bassintræning

Hvordan foregår træning i vand?

Bassintræningen består af rolige og kontrollerede øvelser, der bliver tilpasset, så alle kan være med. Varmtvandstræningen bliver udført stående i bassinet enten med eller uden brug af redskaber. Det er altså ikke en forudsætning at kunne svømme for at deltage. Det hele foregår i et varmtvandsbassin med en vandtemperatur på 34-36 grader. 

Fordele ved træning i varmt vand

Motion og træning er godt for helbredet og humøret, det bør derfor også dyrkes på trods af fysiske udfordringer. Med bassintræning på specialhold vil du opdage, at det varme vand virker smertelindrende og giver større bevægelsesfrihed. På den måde kan du nemmere træne: 
• Muskelstyrke
• Smidighed
• Bevægelighed

Tilmeld dig bassintræning

Er du blevet inspireret til at prøve træning i vand? Så meld dig til et hold i dag. Du kan gå til bassintræning i Sundhedshuset i Fredericia eller på Rosengårdskolen i Odense. Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden ved at udfylde formularen med de nødvendige oplysninger – så vender vi hurtigt tilbage til dig. 
Har du spørgsmål til bassintræning eller holdene, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 66 11 68 45 eller sende en mail til info@fof-ofm.dk. Vi sidder klar til at hjælper dig i gang med din træning.