Abrahams Sammenbragte Børn

Kulturfestival i Odense

Abrahams Sammenbragte Børn


FOF er blandt initiativtagerne til en ny kulturfestival, der løber fra 15. september til 30. november 2018.

Den hedder ABRAHAMS SAMMENBRAGTE BØRN - og er en festival med en masse forskellige arrangementer med det fælles udgangspunkt, at de er dialogskabende, folkeoplysende og båret af tolerance overfor anderledes tænkende.

Festivalens fysisk ankerpunkt er skulpturen FUNDAMENTALISM - et stort og tankevækkende kunstværk, skabt af den kendte fynske billedhugger Jens Galschiøt. Skulpturen er opstillet på Amfipladsen ved Brandts Klædefabrik i Odense. Den består af en række citater fra de tre monoteistiske religioner, kristendom, jødedom og islam. Det er de tre religioner, der alle har Abraham som stamfader - og da festivalens formål netop er at bringe større forståelse imellem mellem mennesker af forskellig tro, etnicitet, alder m.v., så vil der være en række arrangementer med dette som udgangspunkt i efteråret 2018.

Festivalen åbner lørdag den 15. september kl. 15 på Amfiscenen i Odense med taler af bl.a. Jens Galschiøt og de Odense-rådmænd: By- og kulturrådmand Jane Jegind og børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen.

Læs meget mere om arrangementerne, om de guidede rundvisninger m.v. på www.kontraster.dk