Bevægelse - Special

Velvære med varmtvandstræning

Bassintræning i Odense og Fredericia

Træn på en anderledes og sjov måde med bassintræning hos FOF Odense - Fredericia – Middelfart. Vi tilbyder skånsom træning i vand på specialhold. Et specialhold er særligt tilrettelagt for folk med fysiske lidelser. Vores dygtige undervisere kan hjælpe, vejlede og støtte dig i træningen.

Når du træner i vand, udnytter du vandets fordelagtige egenskaber: det gør dig vægtløs, det varme vand løsner op for spændinger, og du kan træne uden bekymring om overbelastning. Du træner og styrker de svage muskler og led. Tilmeld dig bassintræning hos FOF, og tag del i et træningsfællesskab, hvor vi støtter hinanden på vejen mod en stærkere krop.

FOF Odense – Fredericia – Middelfart udbyder også alm. hold i bassintræning og hold for gravide. Find det fulde udbud af bassintræningshold her

Hvem kan drage fordel af bassintræning på specialhold?

Træning på specialhold er for dig, som har brug for ekstra støtte, når du træner. Holdene er tilrettelagt dig med fysiske lidelser. Det kan være, du har smerter i ryggen, gigt, KOL eller hjerteproblemer. Træningen foregår på små hold, med plads til den enkelte.

Hvordan foregår træning i vand?

Til varmtvandstræning i Odense og Fredericia foregår træningen i et mindre varmtvandsbassin, hvor temperaturen er 34-36 grader. Det er ikke nogen forudsætning at kunne svømme for at deltage, da træningen foregår stående i bassinet.

Hvor kan jeg gå til bassintræning?

Du kan gå til varmtvandstræning på specialhold hos FOF i Odense og Fredericia. Her foregår træningen på henholdsvis Rosengårdskolen og i Sundhedshuset. Du finder den præcise adresse under holdinfo.    

Sådan tilmelder du dig

Hvis du har brug for yderligere information, kan du læse mere om det enkelte hold og undervisningen under info. Her kan du også tilmelde dig et kursus i bassintræning. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 66 11 68 45 eller e-mail info@fof-ofm.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig i gang med varmtvandstræningen!