Bevægelse - Special

Bevægelse og afspænding - special

Bevægelse og afspænding på specialhold hos FOF 

Bevægelse og afspænding i Odense og Fredericia

Hos FOF Odense – Fredericia – Middelfart tilbyder vi et udvalg af hensyntagende bevægelse- og afspændingshold. De skånsomme træningshold er for alle, der har brug for træning i et lavere tempo og med mere tid til individuel vejledning i træningsøvelserne. Tilmeld dig træning hos FOF, og oplev bevægelsesglæden og fællesskabet ved at træne med andre.   

FOF tilbyder også træning på specialhold inden for andre træningsområder såsom: yoga, bassin og pilates. Gå på opdagelse her, eller find dit hold i bevægelse og afspænding nedenfor.

Skånsom og hensyntagende træning

På et hold i bevægelse og afspænding træner du:
·         Muskler og led
·         Balance
·         Kropsholdning

Desuden afsluttes de fleste hold med afspænding, der fjerne spændingerne i kroppen. Et hold i bevægelse og afspænding er også god rygtræning og gavnligt, hvis du allerede har problemer med ryggen. Læs mere om de individuelle hold under info, for at finde den træning der passer dig bedst. 

Hvem kan deltage i undervisningen?

Et specialhold hos FOF er for dig med nedsat bevægelighed, aldersbetingede udfordringer, rygsmerter eller sygdomme der gør det svært at træne på et alm. hold. Vores dygtige undervisere tilpasser træningen efter den enkeltes formåen, så du får trænet og styrket de områder, du har behov for på en hensigtsmæssige måde.

Tilmeld dig nu og vær med!

Hvis du har fået lyst til at deltage i et kursus i bevægelse og afspænding, så tilmeld dig nemt på hjemmesiden allerede i dag. Du kan også ringe til os på tlf. 66 11 68 45, så hjælper vi gerne med tilmeldingen.

Hvis du har spørgsmål ang. holdene er du selvfølgelig også velkommen til at ringe eller sende en mail til info@fof-ofm.dk. Vi er klar til at hjælpe dig godt i gang med træningen!