Bevægelse - Special

Gotved - special

Gotved giver glæde og overskud

Gotved bevægelse hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart 

Gotved specialhold i Odense og Middelfart

FOF Odense – Fredericia – Middelfart tilbyder Gotved bevægelse på små specialhold, som er perfekte til dig, der på trods af fysiske udfordringer gerne vil træne og bevæge dig. Kom og vær med til bevægelse, som giver godt humør, og nyd glæden ved at træne i et fællesskab.

Til Gotved trænes der ud fra Helle Gotveds principper om naturlige bevægelsesmønster, og der bliver brugt musik til at understøtte bevægelserne både i forhold til rytme og tempo. Tilmeld dig Gotved, eller gå på opdagelse i FOF’s andre tilbud om træning på specialhold her. Vi har også Gotved på alm. hold.
 

Hvad får jeg ud af Gotved?

Til specialundervisning i Gotved tages der højde for den enkeltes fysiske tilstand og formåen. Du vil fra træningen opnå: 
Styrkede muskler
Bedre balance og koordination
Afspænding af muskler og led

Gotved på specialhold er en mulighed for at øge din livskvalitet, dit velvære og tilbringe tid sammen med andre i et fællesskab.

Til undervisningen møder du vores dygtige undervisere, som alle er uddannet fra Gotvedinstituttet, hvor de har lært at undervise ud fra Gotvedprincipperne. Underviserne har desuden omfattende erfaring med hensyntagende undervisning. Du kan altså trygt træne hos FOF!
 

Sådan tilmelder du dig!

Har du fået lyst til at gå til Gotved på specialhold? Du kan nemt tilmelde dig Gotved i Odense eller Middelfart på hjemmesiden. Du kan også ringe til os på tlf. 66 11 68 45, eller sende en mail til info@fof-ofm.dk – så hjælper vi gerne med tilmeldingen. Hvis du har spørgsmål ang. holdene er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.