Bevægelse - Special

Pilates - special

Gå til pilates på specialhold i Odense  

Pilates på specialhold i Odense – skånsom og effektiv træning

Få overskud og fornyet energi med et pilateskursus i Odense. FOF Odense – Fredericia – Middelfart tilbyder pilates på specialhold, hvor du kan træne på trods af skavanker, på små hold med plads til den enkelte. Træningen tilrettelægges med hensyn til din formåen og begrænsninger.

Pilates på specialhold er også velegnet for ældre, som ønsker at holde kroppen i gang, men har brug for træning, der er mere nænsom. FOF har også mange andre tilbud om træning både på alm. hold og specialhold. Gå på opdagelse og find det hold, som passer dig bedst.

Hvad går pilates ud på?

På et pilateskursus i Odense bruger du hele kroppen på en skånsom og behagelig måde. På et specialhold i pilates er der især fokus på at træne de dybe stabiliserende muskler i ryg, mave og bækkenbund, derved opnår du:
• Bedre balance og kropsholdning.
• Nedsat spændinger
• Øget styrke i muskler og led

Du vil blive vejledt igennem øvelserne af en underviser, der har erfaring med hensyntagende træning, og som kan hjælpe med at tilpasse øvelserne, så din krop ikke bliver overbelastet. Der vil blive taget udgangspunkt i den enkeltes behov.

Sådan tilmelder du dig  

Har du fået lyst til at gå til pilates på specialhold? Du kan nemt tilmelde dig på hjemmesiden allerede i dag. Hvis du har spørgsmål omkring holdene eller problemer med tilmeldingen, så er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os på tlf. 66 11 68 45, eller du kan sende en mail til info@fof-ofm.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang med træningen!