Bevægelse - Special

Yoga - special

Gå til yoga på specialhold hos FOF Odense  

Yoga træning i Odense – yoga for dig med brug for særlige hensyn

Få overskud og energi med et hensyntagende yogakursus hos FOF Odense – Fredericia – Middelfart, hvor du kan træne på små specialhold, der er særligt tilrettelagt for dig med fysiske udfordringer og skånehensyn. Vores dygtige undervisere hjælper, støtter og vejleder dig igennem yogaøvelserne.

Uanset om du har dårlig ryg, gigt eller hjerteproblemer, kan du deltage på et specialhold i yoga, her er formålet at styrke krop og sind, så du får en bedre livskvalitet. Tag del i et træningsfællesskab med jævnbyrdige, og støt hinanden på vejen mod en stærkere krop.

FOF tilbyder mange typer af yogaundervisning. Du kan gå på opdagelse i vores udbud af alm. yogahold her, eller du kan finde hensyntagende træning inden for andre træningsområder her

Hvad er yoga godt for?

Med yoga træner du både dit fysiske og mentale velbefindende, og dermed kommer din krop og sind i balance. Yogaøvelserne styrker kroppens forskellige muskler, strækker dine led og gør dem mere smidige. På et specialhold i yoga vil du desuden opnå: 
• Bedre balance
• Øget kropsbevidsthed
• Dybere åndedræt og afspændt krop.

Når du dyrker yoga vil du også føle mere overskud, ro og mindre stress. Det kan betyde mindre spændingshovedpine og spændinger i kroppen.

Tilmeld dig allerede nu!

Hvis du har fået lyst til at gå til yoga på specialhold hos FOF i Odense, kan du nemt tilmelde dig på hjemmesiden. Har du spørgsmål omkring holdene, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os på tlf. 66 11 68 45, eller du kan sende en e-mail til info@fof-ofm.dk – vi hjælper også gerne med tilmeldingen.