Foredrag | Debat

Duo Cofradia

cubansk1

Cubansk koncert i Atriumgården  

Vi er superglade for at kunne invitere til koncert med Duo Cofradia, som kommer fra Trinidad på Cuba. I deres smukke, selvrestaurerede hjem i Trinidad indbyder de til koncerter både med og uden gæstemusikere. Men ikke mindst indbydes mange af byens fattige børn og unge til gratis musik- og sangundervisning. Duoen har udklækket flere store talenter, der derved får mulighed for en levevej, og duoens indtjening i Danmark går ubeskåret til netop dette arbejde.

Skønne cubanske toner
Duo Cofradia er fantastiske repræsentanter for cubansk musik. Deres stil er helt deres egen, men har rod i son, salsa og nueva trova. Du vil opleve sprudlende musikalitet, virtuos sang og Pachis eminente guitarspil, der tryllebinder tilhørerne, uanset om det er jazz, blues eller latinamerikanske rytmer. Pachi komponerer det meste af deres musik, men de fremfører også andre kendte eller mindre kendte numre. Musikken er fyldt med den smittende livsglæde og intensitet som er karakteristisk for ægte cubansk musik. Deres stemmer klæder hinanden fantastisk, og det hele fremføres med kærlige drillerier. Lia udstråler en fantastisk energi og hendes ordspil mellem numrene læner sig op ad standup comedy. Det modsvares af Pachis tilbagelænede og rolige væsen. 

Om Duo Cofradia
Lia Llorente og Pachi Ruiz har gennem mere end ti år turneret med deres koncerter i Italien, Norge, Frankrig, Canada, Sydamerika, Tyskland, Sverige og USA. Deres første udlandsrejse gik til Danmark i 2004, og siden har Danmark og danskerne haft en særlig plads i deres hjerter. De har været i Danmark og spillet rigtig mange koncerter i 2015, 2017, 2018 og i 2019 gav de 5 koncerter på Fyn og Langeland. 

Nu er de tilbage - tag godt imod dem!


Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
100127
tor 28-05-20 19:00
FOF Vindegade 74
FOF
1 lekt.
Kr. 95