Foredrag | Debat

Kom med på toppen

Foredrag med Michelle Hviid hos FOF i Middelfart

 ​Bemærk ny dato.

Foredraget handler både om en rejse ud i verden og en rejse ind psyken. Det handler om at sætte livet i perspektiv og leve bevidst. Turde tage knubs og vide, at der i et hvert valg er et fravalg. Om at tage for meget for givet og det forkerte alvorligt. Og om at bestige bjerge.

Michelle Hviid har på egen krop mærket forhindringer, som de færreste kan forestille sig. Otte operationer for blandt andet en hjernetumor betød, at hun som 42-årig måtte lære at gå, skrive og tale forfra. Samtidig var hun alene med to børn og havde gang i en krævende karriere som forfatter og foredragsholder. I årene efter operationerne har Michelle besteget en række bjerge. Hvorvidt det kun var fedt at gå op ad de bjerge, siger hun selv: ”Nej, det er hårdt og kvalmt og betyder manglende søvn. Men det er også det HELE VÆRD.”

Michelle elsker selvironi og tør sætte sig selv i spil – og hun er en blændende taler, der fanger sit publikum. Arrangeret i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og Middelfart Kultur & Bibliotek. Foredraget er omfattet af rabatordningen.  

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
300130
tor 24-09-20 19:30
KulturØen Middelfart
FOF
1 lekt.
Kr. 125