Foredrag | Debat

På kanten af livet

På kanten af livet med Per Larsen hos FOF Odense

På kanten af livet
v/ Per Larsen

Per Larsen - tidligere chefpolitiinspektør - fik i 2008 konstateret kræft i to omgange og han fortæller om, hvordan han tacklede sin kamp mod kræften og fastholdt sit optimistiske syn på livet. 

Per Larsen er jovial og oprigtig når han medlevende og med en altid positiv tilgang fortæller om sit liv og levned. Det er bestemt ikke kedeligt, men der imod interessant, spændende og frem for alt et vedkommende og humoristisk foredrag.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Dansk Brystkræft Organisation i anledning af den landsdækkende Knæk Cancer uge i oktober. 

I foredraget kommer han også ind på sit arbejde med kriminalitetsforebyggelse. Per Larsen har bl.a. stået i spidsen for efterforskningen 1988-91 af Blekingegade-sagen og af kriminaliteten i forbindelse med rockerkrigen 1996-97. Per Larsen har ofte optrådt som talsmand for politiet i medierne. 

Foredraget er omfattet af vores rabatordning, hvor du får 10% rabat ved køb af minimum 10 billetter og 20% ved køb af minimum 20 billetter. Rabatbilletterne kan ikke købes via nettet, så ring på telefon 66116845.