Foredrag | Debat

Plads til at være menneske? v/ Svend Brinkmann

Foredrag med Svend Brinkmann hos FOF Odense og Fredericia

Kom til foredrag med Svend Brinkmann 

Hvad er egentlig et menneske? Og hvordan realiserer man sin menneskelighed? Det er nogle af de spørgsmål, som Svend Brinkmann tager op i dette foredrag, der går på tværs af bestsellerne Stå fast, Ståsteder og Gå glip. Han introducerer forskellige menneskebilleder – herunder det biologiske, rationelle, følende, sociale og religiøse menneske – og diskuterer, om nutidens samfund overhovedet giver plads til at være menneske. Hvordan er det menneskelige under pres af en teknologisk udvikling, hvor mennesket søges optimeret både psykologisk, medicinsk, neurologisk og digitalt? Foredraget er omfattet af rabatordningen. 

Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han er forfatter til en lang række bøger og artikler om disse områder. Han er især kendt for sin trilogi med bestsellerbøgerne Stå fast, Ståsteder og Gå glip. I 2015 modtog han DR’s Rosenkjærpris og Gyldendals formidlingspris, og i 2017 udnævnte Politiken ham til årets meningsdanner i Danmark. Aktuelt forsker han bl.a. i den stigende udbredelse af psykiatriske diagnoser og i sorg som psykologisk og kulturelt fænomen.

Er du studerende? Så koster billetten 175 kr. Du vælger blot "Studenterpris" under "Billettype" (Husk gyldigt studiekort).

Foredraget er omfattet af vores rabatordning, hvor du får 10% rabat ved køb af minimum 10 billetter og 20% ved køb af minimum 20 billetter. Rabatbilletterne kan ikke købes via nettet, så ring på telefon 66116845.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
102131
tir 27-10-20 19:00
Magasinet Odense
FOF
1 lekt.
Kr. 225