Foto, IT og økonomi

IT kurser


Nyttige IT-kurser hos FOF i Odense 

FOF Odense tilbyder adskillige spændende og anvendelige IT-kurser. Her opnår du IT-kompetencer, som kan booste dit CV, eller bruges i dit job. Vi tilbyder kurser i Adobe-programmerne: Photoshop, InDesign og Illustrator. Du har også mulighed for at tilmelde dig et kursus i hjemmesideopbygning. Få nye færdigheder og dygtiggør dig på et IT-kursus hos FOF i Odense.

*Det er vigtigt, at du medbringer din egen PC eller Mac til kurset. Det forventes, at du besidder grundlæggende, almindeligt kendskab til computere. 

Kursus i Adobe programmerne 

Lav flotte billeder i Photoshop, bliv en haj til layout med InDesign eller lær at tegne i Illustrator. Adobes programmer har mange anvendelser både professionelt og privat. Du kan downloade en gratis prøveversion af Adobes programmer på deres hjemmeside. Husk at installere programmet inden kursusstart.   

Lav din egen hjemmeside

Drømmer du om at have din egen blog? Eller har din virksomhed brug for en hjemmeside? På et kursus i ”byg din egen hjemmeside” hjælper vi dig godt i gang og viser dig grundprincipperne indenfor hjemmesideopbygning i Wordpress. Wordpress er et gratis program, der både må bruges privat og kommercielt. 

Tilmeld dig allerede nu!

Du kan nemt tilmelde dig et IT-kursus allerede i dag. Du tilmelder dig nemt på hjemmesiden under det enkelte kursus – her finder du også en beskrivelse af det enkelte kursus. 

Hvis du har spørgsmål, eller problemer med tilmeldingen, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 66 11 68 45 eller sende en mail til info@fof-ofm.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig!