Kunstudstillinger

En oase i centrum af Odense

Kunst i FOF, Vindegade 72-74, Odense.

I FOF-huset kan  du møde kunst på gangene, i cafeen og i foredragssalen, hvor vi afholder skiftende udstillinger.

 
Udstilling fra 16/1-15/3 2020

Akvareller fra børnebogen “Fortællinger omkring et bjerg"

Den 16. januar åbner vi dørene for en ny kunstudstilling med illustrationer lavet af Helle Pedersen fra børnebogen “Fortællinger omkring et bjerg" (2018), som er skrevet af Marianne Gyllensten Jahn. Helle Pedersen har en baggrund som lærer og er desuden mangeårig deltager på akvarelkurser hos Charlotte Niemann hos FOF i Odense. 

Der er fernisering torsdag den 16. januar 2020 kl. 15.30 i FOF-caféen, Vindegade 74, Odense, hvor man kan se de søde, sjove og spændende akvareller og møde både Helle Pedersen samt forfatteren til bogen, Marianne Gyllensten Jahn. 

Udstillingen løber frem til den 15. marts og kan ses i vores åbningstid mandag-torsdag kl. 10-15. 
 
Arbejdet med at illustrere bogen har varet et par år, og Helle Pedersen fortæller, at det har været utroligt spændende at samarbejde med forfatteren om bogen, men nok også lidt sværere og mere tidskrævende, end hun først havde forestillet sig. Historien har mange malende beskrivelser, og til sidst i processen havde Helle så mange ideer, at hun blev nødt til at begrænse sig. Helle Pedersen er oprindeligt uddannet lærer, og har arbejdet mange år på Nr. Søby skole.