Studentermedhjælper søges til digital markedsføring og grafiske opgaver

Er du på udkig efter et spændende studiejob, hvor du får mulighed for at bidrage aktivt og kan bringe alle dine kreative idéer og talenter i spil? Vi søger en udadvendt og engageret studentermedhjælper med et skarpt blik for online kommunikation og med grafiske evner. Ca. 10-15 timer om ugen med fleksible arbejdstider.

Er du på udkig efter et spændende studiejob, hvor du får mulighed for at bidrage aktivt og kan bringe alle dine kreative idéer og talenter i spil? Vi søger en udadvendt og engageret studentermedhjælper med et skarpt blik for online kommunikation og med grafiske evner. Arbejdsstedet er i Vindegade 74, Odense.

Som studentermedhjælper kommer du til at arbejde både med online og trykte medier. Du vil beskæftige dig med webkommunikation og tekstproduktion i samarbejde med kontoret og en tilknyttet digital markedsføringskonsulent. Du får således et solidt indblik i digital markedsføring og erfaring med at lave opgaver in real life. 

Eksempler på arbejdsopgaver

• Planlægge og oprette opslag og annoncer på SoMe
• Tage billeder og lave lettere billedbehandling 
• Lave flyers og plakater
• Udarbejde digitale nyhedsbreve
• Ad hoc kommunikations- og marketingopgaver

Hvem er du?
Vi forestiller vi os, at du er studerende på en videregående uddannelse indenfor kommunikation/ marketing/grafisk design. Du er kreativ, udadvendt og en stærk praktiker, som ikke er bange for at arbejde selvstændigt. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Adobe-pakken og samtidig har lyst til at lære nye programmer.  

Vi tilbyder
Du bliver en del af et velfungerende kontor, hvor der er højt til loft og rig mulighed for at kunne bidrage med nye tiltag. Du får solid erfaring med digital markedsføring, grafiske opgaver samt Adobe, CMS-systemet Sitecore m.m. Vi har brug for dig minimum ti timer om ugen. Dine arbejdstider taler vi om, så du kan få det til at passe med din uddannelse.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er 26. september 2019. Mail din ansøgning til skoleleder Lene Spanggaard på lsp@fof-ofm.dk og fortæl/vis os, hvorfor lige præcis du er et rigtigt godt bud på vores nye studentermedhjælper. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lene Spanggaard på 66 11 68 45 (man-tors 10-15) eller på ovenstående mail.

Om os
FOF Odense Fredericia-Middelfart er en stor, traditionsrig aftenskole, som tilbyder kurser, workshops, events, foredrag, udflugter m.m. i henholdsvis Odense, Fredericia og Middelfart. Vi er en del af Folkeligt Oplysnings Forbund, men er en selvstændig folkeoplysende enhed. Aktiviteterne ledes fra hovedsædet i Odense, der er på 1.800 kvm og huser administration, foredragssal, stort undervisningskøkken, systue, kreative værksteder, kursuslokaler, bevægelsesrum m.v.