Motion og bevægelse

Velvære. Ny energi. Ro og harmoni.

Du gør noget godt for dig selv, når du passer på din krop og din sundhed

 

Hos FOF kan du finde lige præcis den motionsform, der passer dig og dine behov. Du kan skabe indre balance og mentalt overskud ved at dyrke yoga, Tai Chi eller Qi Gong.  Du kan få pulsen op, og slippe livsglæden løs i Bollywood og Mavedans. Du kan træne smidighed og styrke muskler ved at dyrke Pilates eller Gotved. Vi har også noget for dig, der skal tage særlige hensyn til din ryg, dit hjerte eller andre dele af kroppen. Uanset, hvad du vælger, får du et hyggeligt samvær i et dejligt fællesskab i lyse og venlige lokaler.

Ny energi og velvære - få det optimale ud af din træning

Du får ny energi og øget velvære, når du dyrker motion. Til alle dine træningstilbud har vi sørget for dygtige og veluddannede instruktører, som sørger for, at du får det optimale ud af din træning - uanset om du er mest til dans, mindfulness, styrketræning eller afspænding. 

Gør noget godt for dig selv, få trænet kroppen godt igennem, nyd energien og det ekstra overskud i et hyggeligt fællesskab. De fleste af holdene indeholder elementer fra styrketræning og slutter selvfølgelig af med en god afspænding af muskler efter endt træning.

Hvad skal jeg have med? 

Du skal blot medbringe træningstøj, lagen og håndklæde for at komme i god form. 

Bevægelseshold hos FOF Assens
Motion og bevægelse

Motion og velvære i Assens

Træning for alle hos FOF Odense
Motion og bevægelse

Motion og velvære i Fredericia

Få pulsen op eller kom helt ned i gear i Fredericia.
Motion og velvære i Middelfart
Motion og bevægelse

Motion og velvære i Middelfart

Styrk din sundhed med Gotved eller meditation/mindfulness i Middelfart.
Afspænding hos FOF
Motion og bevægelse

Bevægelse og afspænding

Udholdenhed og styrke - Indre ro og harmoni
Hatha Yoga hos FOF
Motion og bevægelse

Yoga

Få en stærkere og smidigere krop med yoga
Træning i vand hos FOF Odense
Motion og bevægelse

Bassin

Danseundervisning hos FOF Odense
Motion og bevægelse

Dans

Alle kan lære at danse - dans dig til et gladere og sundere liv!
Gotved i Odense
Motion og bevægelse

Gotved

Gotvedbevægelse giver glæde og energi - og gør dig klogere! Du arbejder med kroppens anatomi, fysiologi og funktion via rytme og totalbevægelse. Musikken inspirerer til de rytmiske bevægelser, som løsner spændinger og styrker musklerne og kredsløbet. Vi slutter af med afspænding.
Pilateskursus hos FOF
Motion og bevægelse

Pilates

Du får en stærkere ryg og bliver bedre til at bruge dine dybe ryg- og mavemuskler gennem pilatestræning. Vi træner pilates både for begyndere og for dig, der gerne vil arbejde videre med de helt grundlæggende principper. Efter træningen vil du opleve øget velvære og ro samt mere energi og overskud.
Gå til Qi Gong og Tai Chi hos FOF Odense
Motion og bevægelse

Tai Chi og Qi gong

Tai Chi kan give dig mere fysisk og psykisk energi, og du får klaret dine tanker. Bevægelserne foregår i et roligt og harmonisk tempo. Qi Gong er en træningsform, hvor der fokuseres på energiøvelser. Træningen tager fat på den indre styrke og dit helbred.