Motion og bevægelse

Bassintræning

Bassintræning – sundt, sjovt og skånsomt

Træn i varmtvandsbassin, og oplev fordelene ved en skånsom træningsform uden at gå på kompromis med udbyttet af din træning. Hos FOF Odense – Fredericia – Middelfart har du mulighed for at finde lige præcis det bassinhold, der passer til dig.

Motion og træning er vigtigt for dit velbefindende. Når du træner i varmt vand, bliver der løsnet op for spændinger, og det varme vand virker beroligende på din krop. Bliv en del af træningsfællesskabet allerede i dag – tilmeld dig nu! 

Du skal være selvhjulpen for at deltage i bassintræning. Har du nedsat bevægelighed, henviser vi til vores bassintræning på specialhold

Hvad får du ud af bassintræning

Træning i vand giver øget styrke og forbedret bevægelighed. Ved varmtvandstræning udnyttes bevægelsesfriheden, så der ikke sker overbelastning. På et hold i bassintræning vil du opnå: 
• Bedre balance
• Styrkede led og muskler
• Bedre koordinationsevne

Hvordan foregår undervisningen? 

Du behøver ikke at kunne svømme for at være med til bassintræning. Øvelserne til vandgymnastik bliver udført stående i bassinnet enten med eller uden brug af redskaber, så der er afveksling i træningen. Det er fysioterapeuter eller personer med anden relevant træningsmæssig baggrund som underviser i bassin - du er altså i gode og professionelle hænder! 

Tilmelding til bassintræning

Er du klar til at prøve at træne i vand? Du kan nemt tilmelde dig et bassinhold allerede i dag. Du tilmelder dig på hjemmesiden under det enkelte hold – her kan du også læse mere om undervisningen på holdene. 

Hvis du har spørgsmål, eller problemer med tilmeldingen, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 66 11 68 45 eller sende en mail til info@fof-ofm.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang med din træning.