Motion og bevægelse

For dig, der elsker at danse

Alle kan lære at danse - dans dig til et gladere og sundere liv!

Dans for alle hos FOF Odense

Dans er sjovt, bringer smilet frem og virker helbredende mod dårligt humør. Tilmeld dig et dansekursus hos FOF Odense – Fredericia – Middelfart og tag del i det danseglade fællesskab. Mærk dansens positive effekt på både krop og sind – det gode humør varer ved, længe efter du har forladt danselokalet.  

Forsvind hen i de arabiske rytmer med mavedans, og bliv udfordret på din muskelkontrol og smidighed. Eller prøv crossdance, hvor god musik og hurtige dansetrin nok skal få smilet frem på dine læber og sveden på din pande. Du kan også tilmelde dig holdet Dans dig glad, hvor du kan udforske en masse forskellige dansegenre. 

Du behøver ingen tidligere erfaring med dans for at deltage på et af FOF’s dansekurser, du skal bare være glad for at bevæge dig til god musik. Hele kroppen er aktiveret når man danser og bliver trænet i en kombination af styrketræning og cardio. Læs mere om dans nedenfor. 
 

Dans dig i form

Dans er en effektiv træningsform, du forbrænder kalorier helt uden at opdage det, fordi du har travlt med at have det sjovt. Desuden giver dans dig en bedre kropsbevidsthed, og du vil bemærke en forbedret:
• Koordination
• Motorik
• Kondition
 

Tilmeld dig allerede nu!

Er du blevet inspireret til at slippe dansefødderne løs? Så tilmeld dig et af FOF Odenses dansehold. Vi opdaterer løbende vores udbud af kurser, så hold dig opdateret på hjemmesiden over nye muligheder for dans. 

Du tilmelder dig nemt på hjemmesiden ved at udfylde formularen med de nødvendige oplysninger –  så kontakter vi dig hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at ringe på tlf. 66 11 68 45 eller sende en mail til info@fof-ofm.dk.