Lær at synge eller mestre et instrument

Få en følelse af frihed gennem musik og sang

Bredt udvalg af sang- og musikundervisning hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart
Syng og spil
Lær at synge og spille hos FOF Odense - vi har spilleglæden og nærværet i fokus. Musik og sang giver selvtillid. Kom og vær med.

Er der en sangfugl gemt i dig - eller vil du lære at spille som Jimmy Hendrix?

Hvis du vil dyrke din indre musiker, så har vi noget for dig - uanset om du er til rock, pop, jazz eller klassisk. Lær at mestre et instrument. Og oplev den dybe tilfredsstillelse, det giver, når du pludselig kan omsætte det, som du har lært, til vellyd og velkendt musik. Du kan lære at udfolde din stemme – naturens eget instrument. Fælles for os alle er, at vi deler glæden og nærværet ved musikken. Se alle dine muligheder på de følgende sider og læs mere om det enkelte kursus. 

Der undervises på hold med 3-8 deltagere, hvor der tages hensyn til den enkelte kursists ønsker. Musikundervisningen er tilrettelagt enten som holdundervisning eller som en kombination af hold- og individuel undervisning, hvor nogle mødegange er fælles for hele holdet og andre er individuelle.

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 6611 6845 og få god vejledning. 

Overrask venner og familie med dit musikalske talent

​FOF Musikskole, Dalumvej 82 tilbyder undervisning for alle 

Musikundervisning for både børn, unge og voksne i et musikalsk miljø med dygtige, veluddannede og engagerede undervisere. Alle kan få en tilpasset musikundervisning, der både forstærker spilleglæden og styrker de musikalske evner. Der undervises på hold med 3-6 deltagere, hvor der tages hensyn til den enkelte kursists ønsker. Musikundervisningen er tilrettelagt enten som holdundervisning eller som en kombination af hold- og individuel undervisning, hvor nogle mødegange er fælles for hele holdet og andre er individuelle.

FOF Odense, Vindegade 72-74 tilbyder sang- og guitarundervisning

Sang- og guitarundervisning til børn, unge og voksne med gode undervisningsfaciliteter i centrum af Odense. 

Guitarundervisningen foregår både som individuel og holdundervisning. Undervisningen henvender sig til alle, både nybegyndere og dem som har lyst til at lære noget nyt på guitaren. 

Sangundervisningen hos FOF i Odense kan give dig et "energiboost" i hverdagen. Vores inspirerende og erfarne sanglærere vil guide dig gennem stemmetræning og sangundervisning, så du kan føle dig tryg ved din stemme og tør bruge den i alle mulige sammenhænge. 

Hvilke instrumenter kan jeg lære at spille? 

Vores Musikskole kan hjælpe dig på vej. Om du er begynder eller øvet, så tilbyder vi musikundervisning i Odense, der passer til dine ønsker og behov. Vi tilbyder musikundervisning i sang, klaver, keyboard, guitar, ukulele, cello, violin, blokfløjte, saxofon og harmonika. Du lærer at spille efter noder, unoder og akkorder. Undervisningen foregår som holdundervisning og med individuelle hensyn, så du får mest muligt ud af din musikundervisning. Du lærer at akkompagnere til forskellige sange, fingerspil og anslagsteknik. Vi har også sangundervisning på flere niveauer.  

Hvordan foregår FOF's musikundervisning i Odense?  

På musikskolen er undervisningen på henholdsvis 3 til 8 deltagere pr. hold og prisen er beregnet herefter. Vi tilrettelægger altid undervisningen efter behov.  

Hvem underviser på musikskolen? 

Vores dygtige, venlige og inspirerende undervisere med faglige uddannelser og erfaring er parate til at lære dig alt. Odenses bedste undervisere finder du her.  

Skal jeg medbringe et instrument på Musikskolen?

Du skal medbringe dit eget instrument til musikundervisning - undtagen klaver og keyboard.

 

Blokfløjteundervisning ved FOF Odense-Fredericia-Middelfart
Musik

Blokfløjte

Blokfløjten er for alle, store som små
Lær at spille Cello hos FOF Odense
Musik | Sang

Cello

Lær at spille cello
Guitarundervisning hos FOF Odense-Fredericia-Middelfart
Musik | Sang

Guitar undervisning

Drømmer du om at lære at spille guitar?
Musik | Sang

Guitar, rock og blues

Rock/blues eller 60'er rock?
Harmonikaundervisning hos FOF Odense
Musik | Sang

Harmonika

Harmonikaen er et spændende instrument med mange muligheder.
Klaverundervisning hos FOF Odense-Fredericia-Middelfart
Musik

Klaver

Klaveret er et dejligt samlingspunkt for familien. Lær at spille rytmisk og klassisk musik. Du vil stifte bekendtskab med de mest universelle genrer og lære om den mere teoretiske del af musikken, akkorder, noder og hørelære. Er du allerede i gang med klaveret? Så tager vi selvfølgelig udgangspunkt i der, hvor du er og finder ny inspiration.
Sangundervisning ved FOF Odense
Musik | Sang

Sang

Syng med og få mere frihed og glæde i hverdagen.
Saxofonundervisning hos FOF Odense-Fredericia-Middelfart
Musik | Sang

Saxofon

Drømmer du om at lære at spille saxofon? Eller vil du gerne være endnu bedre?
Lær at spille ukulele hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart
Musik | Sang

Ukulele

Ukulelen er lille og handy, men er både for børn, unge og voksne.
Lær at spille violin og bratsch hos FOF I Odense
Musik | Sang

Violin

Forstærk din spilleglæde med violinundervisning