Natur | Udeliv

Design din have

Få ny inspiration til haven hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart

Design din have - forfra eller fornyelse 

v/ havedesigner Marie-Louise Veber Paustian

Vores populære havekursus kommer ikke til at løbe af stablen som planlagt her i foråret, men til gengæld er det NU du skal sikre dig en plads, hvis du vil med i september! Måske har du allerede nogle idéer og drømme til, hvordan din have skal se ud, men har svært ved at overskue det eller få det til at fungere? Når den ene idé tager den anden, ender haven ofte med et lidt pudsigt udtryk – og ingen rød tråd. Dét kan du nu få sat skik på med et kursus i havedesign, hvor du lærer at arbejde med rum og linjer, farver og strukturer, harmonier og kontraster.

Dét kan du nu få sat skik på med et kursus i havedesign, hvor du lærer at arbejde med rum og linjer, farver og strukturer, harmonier og kontraster. Resultat: En sammenhængende plan for din have.

På fire aftener kommer du hele vejen rundt om din havedrøm og ender med din helt egen havetegning, der kan danne baggrund for udviklingen af haven til netop din drømmehave.

Kursusforløb
•    På første kursusaften arbejder vi primært med moodboards – en slags collage – så du får sat ord og billeder på din havedrøm.
•    På anden kursusaften arbejder vi primært med indtegning af havens linjer og rum.
•    På tredje kursusaften lærer du om både nemme og spændende planter, så du i din have kan opnå blomstring og farver hele året med et overkommeligt pasningsniveau.
•    På fjerde aften er målet, at mindst ét haverum skal være helt færdigt m.h.t. form, stemning og plantevalg indtegnet på grundplanen 1:100.

Alle aftener får du masser af inspiration og viden. Forvent en lille smule hjemmearbejde mellem de fire kursusaftener (opmåling, indsamling af materialer, overvejelser m.v.)

 
Kursusdatoer 
8/9, 15/9, 22/9 og 29/9.

Medbring
Havemagasiner, papir, pen og evt. lidt sødt til pausen. 

 

 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
103260
tir 08-09-20 16:00
FOF Vindegade 74
Marie-Louise Veber Paustian
4 lekt.
Kr. 695
103261
tir 08-09-20 19:00
FOF Vindegade 74
Marie-Louise Veber Paustian
4 lekt.
Kr. 695