Sprog

Italiensk

Lær italiensk og oplev den italienske kultur og landet på en ny og spændende måde 
Hos FOF tilbyder vi italienskundervisning for begyndere, let øvede og øvede, så der er noget for alle. Hvad end rejsen går til Italien eller du blot interesserer dig for landets kultur, så er et sprogkursus i italiensk en god start. Til italienskundervisning hos FOF udvides dit ordforråd, forbedres din grammatik og du lærer meget mere om den italienske kultur. Se og tilmeld dig vores store udbud af sprogkurser i italiensk nedenfor. 


Italiensk hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart på forskellige niveauer 

Er du nybegynder eller har du brug for et genopfriskning af sproget, kan du med fordel tilmelde dig italiensk undervisning på de indledende niveauer. Her får du en god introduktion til sproget, vi lærer små praktiske vendinger til rejsen og du får den grammatiske baggrund med. Desuden bruger vi på disse kurser i italiensk tid på kulturen og gastronomien, som er en væsentlig del af den italienske stemning. 

Vi har også italienskundervisning for de let og mere øvede kursister. Her tilbyder vi flere forskellige kurser, så der også er et hold, der matcher dit niveau. Du kan på et kursus i italiensk få udvidet ordforrådet, blive bedre til samtaler og diskutere spændende litteratur sammen med de andre kursister. 

Læs meget mere om vores italiensk undervisning hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart under de enkelte kurser, hvor du også nemt kan tilmelde dig online.