Sprog

Spansk

Om det at lære spansk:

”Er lige kommet hjem fra 14 solfyldte dage. Det var fantastisk, at jeg faktisk kunne bruge den smule spansk, jeg har lært på stedet. Jeg brugte det på markedet, ved parkering, på restaurant og når vi var ude at handle. Min mand var lidt målløs, og det var jeg faktisk også selv. Det giver blod på tanden til mere.”

Ulla, efter 54 lektioner spanskundervisning

Vil du også kunne begå dig i over 20 lande? 

Tilmeld dig spansk hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart og få nye sproglige kompetencer. FOF tilbyder spansk for begyndere, let øvede og meget øvede, så alle kan være med. Vores spanskundervisning kan lære dig alt fra korte gloser til flydende samtaler. Mere end 341 millioner mennesker taler spansk – så få dig tilmeldt et spanskkursus og få det meste ud af fortovscaféer, sol og folkeliv. Efter et kursus i spansk, vil du opleve, at du kommer tættere på de lokale og kulturen på din næste rejse. 

Tilmelding og informationer

Du kan nemt tilmelde dig et spanskkursus her på siden. Find dit kursus nedenfor og følg den nemme online guide. Har du spørgsmål vedrørende vores kurser i spansk, er du også velkommen til at kontakte os på mail info@fof-ofm.dk eller telefon 66 11 68 45.

Spanskundervisning hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart – der er også et niveau der passer dig 

Lær spansk på et af FOFs forskellige kurser, og kom tættere på fascinerede kulturer og et tempofyldt sprog. FOFs spanskundervisning spænder over 6 niveauer, og vi tilbyder desuden et kursus i spansk, hvor kommunikationen er i højsædet.  På spansk for begyndere får du et basalt ordforråd og lærer den grundlæggende grammatik, der giver dig større tryghed inden eksempelvis en rejse til Spanien eller Latinamerika. Du vil efter et spanskkursus kunne bestille på en restaurant, spørge om vej og meget andet.  Vi har også spanskundervisning på niveauer, der spænder fra lettere øvet til meget øvet. Disse spanskkurser indeholder en masse lytteøvelser og samtaletræning, der er skræddersyet det enkelte holds niveau. Har du tidligere haft spanskundervisning i skolen eller på aftenskole, er dette niveauerne for dig.  Endda tilbyder vi et specifikt spanskkursus, hvor vi øver samtale på højt niveau, som kræver et godt forhåndskendskab til sproget.