Sprog

Tysk

Oplev Tyskland på en ny måde

Lær tysk hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart. Vi tilbyder en kompetent og spændende undervisning. 

Tysk for begyndere og øvede, lær både om sproget og kulturen

Vi har kurser i tysk for begyndere og øvede, hvor du lærer en masse om sproget og kulturen inden din næste rejse. På et tyskkursus får du både et større ordforråd og lærer grammatik på en spændende måde. Du vil få lettere ved at kommunikere og spørge om vej til den nærmeste ”kneipe”, når du får lyst til at smage på den tyske mad eller vin.


Hvilket tyskkursus og niveau skal jeg vælge?

På niveau 1, som er tysk for begyndere, lærer du det basale, hvor det handler om hurtig at opnå et bredere ordforråd og træne talefærdighed til rejsebrug.
Niveau 2 er for dig, der har lidt kendskab til tysk i forvejen eller vil genopfriske sproget efter en længere pause. På dette tyskkursus arbejder vi med sproget til rejsebrug ud fra hverdags situationer og øver udtale. Naturligvis vil der også være fokus på grammatikken.

Et kursus i tysk konversation, giver dig større glæde når du kommunikerer. Her læses tekster, og du vil gennem diskussioner og samtaler om kulturen og samfundet opleve, at FOF’s tyskundervisning udvikler dine sprogkundskaber. Få flere informationer om de enkelte tyskkurser nedenfor, hvor du nemt kan tilmelde dig online.

Find dit kursus nedenfor og følg den nemme online guide. Har du spørgsmål vedrørende vores kurser i tysk, er du også velkommen til at kontakte os på mail info@fof-odense.dk eller på telefon 66 11 68 45.