Mindfulness og meditation

Mindfulness - energi og glæde til krop og sjæl


Mindfulness kursus i Odense, Fredericia og Middelfart

Slip negative tanker og følelser med et mindfulness kursus hos FOF!

Med mindfulness øger du din mentale sundhed og velvære, og det hjælper sindet med at komme i balance. På et kursus i mindfulness vil du igennem diverse øvelser lære, hvordan du giver slip på tankemylder og mentale konstruktioner, der kan fylde i hovedet. At dyrke mindfulness kan også påvirke dit fysiske helbred i en positiv retning. Symptomer på lidelser som migræne, forhøjet blodtryk, stress og søvnproblemer kan minimeres.  

Hvad er mindfulness? 

Mindfulness handler om at være tilstede i nuet. Med en række forskellige øvelser vil holdets underviser guide dig til at bringe tankerne tilbage til nuet, acceptere hvordan du har det her og nu uden at dømme eller analysere. Holdene er primært praktiske, men der kan forekomme en smule teori. 

Det praktiske

Du kan gå til mindfulness i Odense, Fredericia eller Middelfart. Der er både hold for begyndere, og for dem som har prøvet mindfulness før. Du kan læse mere om de enkelte hold under info, hvor du også finder tidspunktet og adressen på, hvor kurset afholdes.  

Tilmelding til kursus i mindfulness

Du kan nemt tilmelde dig et hold i mindfulness på hjemmesiden. Hvis du har problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål til et af holdene, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os på tlf. 66 11 68 45. Du kan også sende en mail til info@fof-ofm.dk.