Coronavirus

OPDATERING 23. marts.

Forlængelse af nedlukning - al indendørs undervisning/kursusopstart er udsat til efter den 21. maj tidligst.

Al undervisning ved fysisk fremmøde er aflyst frem til og med den 21. maj tidligst. Nogle kurser vil blive tilbudt online i stedet. I så fald vil du høre direkte fra os eller din underviser. 

Enkelte udendørs aktiviteter tilbydes stadigvæk. 
  
MVH Lene, skoleleder 

--------------------

Informationer om COVID-19 (Coronavirus)

Sikkerheden og helbredet hos alle i FOF-familien kommer altid i første række, og derfor følger vi naturligvis myndighedernes anvisninger. Af hensyn til din og vores underviseres sikkerhed har vi indført en række retningslinjer for at sikre, at al undervisning foregår i trygge rammer:

  • Vores fokus er at på alle vores aktiviteter at sikre de anbefalede afstandskrav. Nogle hold vil have færre deltagere end sædvanligt. Vi vil derfor opfordre til, at du skriver dig på venteliste, hvis et hold er udsolgt. Så kontakter vi dig direkte, hvis vi flytter holdet til et større lokale med mulighed for flere deltagere.
  • Kvadratmetermæssigt er alle vores lokaler dermed afstemt i henhold til kravene om plads. Ved foredrag tilstræber vi også god plads mellem alle deltagere.
  • Der vil på alle undervisningssteder være ekstra fokus på rengøring og hygiejne. Vi har særlig opmærksomhed på kontaktpunkter og redskaber, som anvendes af flere personer.
  • På alle undervisningssteder vil du have hyppig mulighed for at afspritte eller vaske dine hænder. Vi beder dig være opmærksom på at vaske dine hænder både før, under og efter undervisning, og vi anbefaler, at du også selv medbringer håndsprit. Vi beder dig desuden være særligt opmærksom på hosteetikette og fysisk kontakt.
  • Vi opfordrer til, at du tager hensyn til dine medkursister og undervisere, hvis du har været ude at rejse til områder, der frarådes af myndighederne. Vi anbefaler, at du venter med at møde op til undervisning indtil 2 uger efter hjemkomst.
  • Hvis du oplever symptomer på sygdom, vil vi bede dig om ikke at deltage i undervisning. Er du i tvivl, om du er syg, råder vi dig til at blive hjemme.
  • Bliver du konstateret smittet med Covid-19, og har du været til en aktivitet hos os op til 14 dage før, skal vi bede dig sende en SMS til 60-825881 samt mail til info@fof-ofm.dk så vi hurtigst muligt kan få adviseret de øvrige tilstedeværende.   

Vi opdaterer løbende retningslinjerne og opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger. Du kan følge med i de seneste opdateringer fra myndighederne her: coronasmitte.dk 

Som nævnt er al undervisning planlagt ud fra de retningslinjer til pladskrav, som vi får fra myndighederne. 

Pladskrav:

  • Siddende aktiviteter - pladskrav på 1 meter pr person
  • Bevægelsesaktiviteter - pladskrav på 2 meter pr person

Der vil muligvis være yderligere retningslinjer ift. hygiejne, rengøring m.m. på de forskellige hold. Disse vil blive gennemgået ved undervisningens begyndelse. 

Håndsprit, hygiejneanvisninger og informationsskilte er at finde i vores lokaler. Det vigtigste for dig som kursist, er at du hjælper os og dine medkursister med at overholde retningslinjerne. Vi har alle sammen et ansvar overfor os selv og fællesskabet, og ingen af os kan gøre det alene.

Hvis du går på et bevægelseshold hos os 

Som udgangspunkt skal du selv tage måtte og tæppe med, hvis I plejer at bruge det i undervisningen. Ved brug af redskaber, er det den enkelte kursist, der rengør det efter endt undervisning. Vi skal endvidere bede dig møde omklædt. De sædvanlige omklædningsfaciliteter vil kun blive brugt til garderobe, så du kan komme af med dit overtøj. 

Særligt for FOF-huset i Vindegade, Odense  

Vi gør opmærksom på, at kaffemaskinen i caféen er lukket ned. Tag gerne selv termokande og krus med.