Foredrag

Rosendahl

Anne Knudsen & Steen Valgreen-Voigt: Om den danske digter Jens Rosendal


”Du kom med alt det der var dig”
, den sang kender vi næsten alle sammen. Den bliver sunget ved bryllupper, fødselsdage, begravelser – ja, alle steder, hvor der er brug for en god sang.
Men hvem har egentlig skrevet den? Og hvad er historien bag?
Foruden det at synge sammen, har du denne aften mulighed for at lære Jens Rosendal, for ham er det, at kende.  Faktisk er han den nulevende danske digter, som har flest sange med i Højskolesangbogen. Hans sange handler om de store livstemaer: kærlighed, tro, mening, håb, døden, tab og sorg.
Vi skal høre om hans opvækst i Indre Mission, den svære kærlighed til en anden mand og om gennem livet at føle sig anderledes og ikke god nok - og så alligevel lande på, at ”Så godt skulle det være”. Jens Rosendals livsfortælling er historien om en livslang kamp for at ville være den, som man er – uanset, at andre vil noget andet. Og om at holde fast i troen gennem hele livet trods modgang og modstand.
Vi taler om livets store spørgsmål på en let, glad og underholdende måde, og vi synger sammen en række af hans sange bl.a. ”Farvernes landskab”, ”Som solskin over mark og hav” og selvfølgelig ”Du kom med alt det der var dig”

Glæd dig til en dejlig aften med sang og gode historier i Ullerslev kulturhus.

Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
man 14-09-20 19:30
Ullerslev
Anne Knudsen & Steen Valgreen-Voigt
1 gange
Kr. 100