Kunstkurser

Akvarel


Lær at male med akvarel i Randers.

 

Akvarelkursus i Randers.

Læs mere om at male akvarel hos FOF her

Akvarel er en gammel smuk kunstform, hvor farver og vand danner det smukkeste billedkunst - med ganske simple maleteknikker. 
Akvarelmaling egner sig specielt godt til malerier af natur, vand og blomster. 
På FOF´s aftenskolekursus får du en grundig introduktion i akvarel, skitsering, værktøjer, motiver og farvevalg. Før man kaster sig ud i akvarelmaling, er det vigtigt at lære få simple teknikker, da det spiller en stor rolle for, at komme godt igang med den nye hobby.  
Både begynere og øvede er velkommen på kurserne. Du behøves ikke at have prøvet akvarelmaling før, blot du har interessen for at lære det. Hvis du er øvet er kurserne en oplagt mulighed for, at videreudvikle dine teknikker og færdigheder, samt afprøve nye teknikker og stilarter. 

Hvis du er nybegynder er der på FOF´s akvarel workshop mulighed for, at prøve kræfter med akvarelmaling denne ene dag, så du kan se om det er en hobby for dig og efterfølgende tilmelde dig et længerevarende akvarelkursus. 

På kurserne skal du selv medbringe akvarel maling, akvarelpapir, pensler, et glas til vand og en blyant. Underviseren kan også vejlede dig i køb af akvarel materialer og værktøj, da det ikke er uden betydning for resultatet, hvilke mærker akvarelmaling, pensler og typer akvarelpapir man benytter. 

Akvarelkurserne foregår i FOF´s inspirerende lokaler i Randers. Hvis vejret tillader det, er der mulighed for at tage pensler og papir med ud i Tøjhushaven og hente inspiration til akvareller i naturen. 

Fandt du ikke det du søgte?
Kontakt os gerne på tlf. 87 12 40 40 hvis du har spørgsmål til næste holdstart eller forslag til nye kurser.

Modtag nyheder fra FOF
Hold dig opdateret på alle vores nye kurser, workshops og foredrag, ved at tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev her.

Måske er du også interesseret i disse hold: 

Akvarelkursus på Færøerne    -    Collager     -    Malerkurser hos PM Kunst