Madlavningskurser

Chokoladekurser

Lær at temperere chokolade. 

Med Martin Wiese Lyngholm fra "Sukkerchok"

Dette chokoladekursus er kun for voksne. 

Fyldte chokolader. Chokoladekursus hos FOF Randers.   

Læs mere om at tage et chokoladekursus hos FOF her

Når man skal lave fyldte chokolader og konfekt med et perfekt resultat, er det vigtigt at tempereringen af chokoladen er korrekt. Hvis ikke tempereringen af chokoladen er korrekt, vil dine chokolader blive matte og kedelige at se på, men med en korrekt håndtering af chokoladen, får du glansfulde chokolader med et lækkert "knæk".
Vores dygtige underviser Martin Wiese Lyngholm, vinderen af TV2 fri`s konkurrence "Sukkerchok" vil lære dig kunsten, så du kan imponere dine venner og familie med smukke delikate chokolader. 

Se også vores kursus i Hjemmelavet slik








Fandt du ikke det du søgte?

Kontakt os gerne på tlf.87 12 40 40 hvis du har spørgsmål til næste holdstart eller forslag til nye kurser.

Modtag nyheder fra FOF
Hold dig opdateret på alle vores nye kurser, workshops og foredrag, ved at tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev her.

Måske finder du også et af disse hold interessante:

Hjemmelavede flødeboller  -  Veganske flødeboller med kikærter    -    Cheesecake