Motion og træning

Yoga

FOF tilbyder en bred vifte af yogaundervisning i Randers og omegn. 

Læs mere om at gå til yoga i Randers her

Hos FOF kan du dyrke yoga i Randers, Assentoft, Mariager og Mellerup.

Yoga er for alle.

Uanset din alder og skavanker har FOF et yogahold for dig. Her kan du gå på et yogahold der passer specifikt til dig og dine behov/skånehensyn. Vi har yogahold for nybegyndere og øvede. Hold kun for mænd og ældre, samt yogahold for gravide.
Der er mulighed for at prøve klassisk yoga hvor du træner smidighed, styrke og balance i krop og sjæl. Du kan også prøve en af de mange andre former for yoga feks. ashtanga yoga, hvor du får sved på panden og ømme muskler, eller Hatha yoga hvor er der fokus på rolige bevægelser og åndedræt.

Hvis du lider af stress eller fysiske udfordringer såsom rygproblemer, sclerose eller gigt, har vi specifikke yogahold hvor dine behov bliver tilgodeset og der er fokus på lindring af fysiske gener.

Om yoga.

Yoga er en 5000 år gammel træningsform, som handler om samspillet mellem krop og sind. Når du dyrker yoga træner du både muskler, åndedræt og mental velvære. Du øver koncentration og tilstedeværelse i nuet, som modvirker stress og giver dig ro i en travl hverdag. Ved yoga træner du smidighed og muskler i hele kroppen på samme tid. Yoga har mange helbredsmæssige fordele og er en god træningsform, når du ønsker at komme i form, forebygge skader og modvirke stress.

 Du finder info om priser, underviser, lokation og træning under hver enkelt hold.

Fandt du ikke det du søgte?
Kontakt os gerne på tlf. 87 12 40 40 hvis du har spørgsmål til næste holdstart eller forslag til nye kurser.

Modtag nyheder fra FOF
Hold dig opdateret på alle vores nye kurser, workshops og foredrag, ved at tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev her.

Måske finder du også et af disse hold interessante:

Vegansk mad    -    Meditation og mindfulness    -    Kulturrejser og udflugter