Sang og musik

Guitarundervisning

Guitar, elbas og kontrabas

Guitar - individuel undervisning
Linda M. Knudsen
Trænger du til at komme videre med dit guitarspil eller til ny inspiration? Her kan du få guitarundervisning på spansk, western- eller elektrisk guitar inden for genrer som pop, jazz, blues, rock og metal. 

Guitar - El/akustisk
Lui Severin Falkentorp
Guitarundervisning for alle aldre og niveauer – begynder til øvede. Få en god introduktion til guitar, lær at spille dine yndlingssange eller bliv bedre til akkorder, teknik og teori. Undervisningen tilrettelægges efter elevens ønsker og behov. 

Guitar - klassisk/akustisk
Cathrine Buch
Som begynder lærer du det basale guitarspil som becifringer (akkorder), akkompagnement til egen sang, melodispil, let sammenspil og musiceren.
Fortsættere lærer nye teknikker, akkorder, fingerspil/melodispil, strums og vekselspil. Vi arbejder med venstre- og højrehånd gennem solo- og sammenspil og arbejder på at opnå en sund og god teknik samtidig med, at repertoiret udvides. Medbring guitar. Ekstra udgift til materialer må påregnes. 

Guitar - klassisk/akustisk og ukulele
Ricardo Hoyos

Vi vil på kurset arbejde med klassisk og rytmisk musik, og du lærer at spille efter noder, becifringer og tabs. Vi vil spille en bred vifte af genrer fra klassisk til rock, pop, musical og filmmusik. Du lærer at spille sammen med andre, akkompagnere dig selv og improvisere. Kom og forbedre dine guitar færdigheder både musikalsk og teknisk.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
2112420
tor 04-02-21 16:00
Herlev
Linda M. Knudsen
14 gange
Kr. 1820
2022465
tor 20-08-20 15:00
Charlottenlund
Ricardo Hoyos
18 gange
Kr. 2485
2022430
tor 01-10-20 15:00
Charlottenlund
Lui Severin Falkentorp
14 gange
Kr. 1935