Krop og bevægelse

Yin Yoga

I Yin Yoga arbejder vi langsomt og roligt, bruger delvis tyngdekraften og i særdeleshed eftergivelse og flow som omdrejningspunkt og opnår derved et øget nærvær og større fordybelse i bevægelser såvel som i dynamiske stræk.

Vi arbejder med færre stillinger (typisk liggende & siddende) sammenlignet med den mere Yang-prægede yogaform, og det netop med henblik på at komme mere i dybden både fysisk og mentalt. Vi arbejder i høj grad med fascia (bindevæv i forskellige afskygninger), følelser relateret til kropslige oplevelser, herunder energi- og meridianbaner – inspireret af TCM (Traditional Chinese Medicine) og chakraerne. Der er en høj grad af mindfulness-elementer involveret, og til sammen medvirker denne praksis til en øget fornemmelse af ro og balance i krop og sind.       

Alle kan være med. Man guides kontinuerligt – bliver udfordret og opfordret – til hele tiden at mærke efter, således at man trænes i at lære sin egen krop at kende og derved få tillid til at gå med sin egen intuitive fornemmelse for hvad det gode er. Vi er forskellige og har brug for muligheder og tid til at kunne fordybe os i egen proces…

Medbring et par tæpper, puder og lign. så du har flere muligheder for give støtte under og omkring dig.