Krop og bevægelse

Zumba med Gloria

"Zumba(R) Fitness er den sjoveste måde at komme i form på! Du vil grine, du vil svede, men du vil glemme at du motionerer!.

Zumba (R)fitness blev skabt i midten af 90’erne af Alberto »Beto« Perez fra Columbia - koreograf og danser. Han er inspireret af de traditionelle latinmerikanse rytmer, som han voksede op med,
Beto kombinerede latinamerikanske rytmer, så som Salsa, Cumbia, Merengue, reggeton, Flamenco m.m, med andre hotte internationale dansetrin og rytmer, og Zumba Fitness blev skabt! Siden Beto bragte Zumba Fitness til USA i 1999, er det blevet én af de hurtigst voksende dansebaserede fitnessformer i verden, hvor elever i alle aldre forelsker sig i den smittende musik, de nemme dansetrin og de konditionsmæssige fordele.
Jeg har undervist Zumba(R) Fitness i knap 7 år nu, er uddannet også Fitness Instruktør og jeg ELSKER at undervise. Mine timer er fyldte med god energi og humør, så du kan være sikker på at du kommer ud derfra glad og svedig og med lyst til at komme tilbage hver eneste gang!

Zumba(R) Fitness er en FEST, og ALLE kan være med. mænd og kvinder uanset alder og Fitness niveau. Dans erfaring er slet ikke nødvendigt!

VI SES på danse gulvet :)"

VH, Gloria


Gloria Sosa Larsen :)
Official Zumba(R) Jammer
Fitness Instructor
www.dancinghips.dk
(45)20647900