Realkompetence

Dit FOF kursus kan åbne nye døre

Loven om realkompetencer fastslår, at deltagelse i FOF kurser forbedrer dine kompetencer

Når du deltager i en FOF-aktivitet bruger du dig selv på mange forskellige måder. Du lærer nyt. Du samarbejder med andre. Og du bliver klogere både fagligt og menneskeligt.  Det gælder uanset om du har meldt dig til sprog, edb, bevægelse eller de kreative fag. Det er der ikke noget nyt i. Det har både du og vi vidst længe. Men nu har både erhvervsliv og politikere også fået øjnene op for, at folk, der deltager i folkeoplysningsaktiviteter, lærer en masse, som de også kan bruge, når de arbejder eller uddanner sig.

Papir på dine kompetencer   
Du kan nu få papir på, hvad du har fået ud af at deltage i en FOF-aktivitet. Folketinget har vedtaget en lov om realkompetencer, der fastslår, at deltagelse i folkeoplysning forbedrer deltagernes realkompetencer.  Derfor har Undervisningsministeriet udarbejdet et elektronisk spørgeskema, som du kan bruge til at beskrive, hvad du har fået ud af at deltage i folkeoplysning.

I FOF bakker vi selvfølgelig op om den nye lov. Derfor har vi lagt Undervisningsministeriets spørgeskema her på vores hjemmeside http://www.realkompetence-folkeoplysning.dk/ så du kan klikke dig ind på skemaet, hvis du vil have papir på, hvad du har fået ud af at deltage i dit FOF-kursus.

OBS. Det er selvfølgelig helt frivilligt, om du vil udfylde skemaet. Det er et tilbud til dem, der vil vise arbejdsgivere eller uddannelsessteder, at de har dygtiggjort sig i FOF.