Fjernundervisning Zoom

Online undervisning via ZOOM

Uanset hvor du er, kan du følge vores online kurser via ZOOM. 

Al undervisning på disse kurser sker online uden fysisk fremmøde. Underviseren har gennemgået FOFs uddannelsesprogram i fjernundervisning og har forberedt undervisningen, så den passer til at blive formidlet online. 

På disse hold kan du deltage via PC, laptop, iPad, tablet, iPhone, smartphone og anden lignende device, der har kamera, højttaler og mikrofon. Der er ikke fysisk fremmøde, så det har ingen betydning, hvor i verden du befinder dig. Før første mødegang får du på e-mail tilsendt et mødelink, skal bruges til alle mødegangene på det pågældende hold.

Det er gratis for dig at deltage i videokonferencer via programmet Zoom.
Sørg for at have installeret programmet/appen i god tid inden den første undervisning og test også gerne, at det virker.
Dit kamera skal være tændt, når vi starter undervisningen, for at din underviser kan se dig.
Under evt. øvelser kan du selv vælge, om du vil have det tændt eller slukket. 
For at undgå for meget støj vil din mikrofon som udgangspunkt være “muted”, men du kan sagtens sige/spørge om noget ved at “unmute” dig selv under ikonet med mikrofon nede i venstre hjørne af skærmen.

For at kunne deltage i undervisningen skal du følge en af nedenstående vejledninger:
Zoom på mobilen:
1. Hent appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play og installer den. 2. Find mødelinket i din tilsendte e-mail. 3. Når undervisningen skal finde sted, så klikker du på linket. Herefter åbner Zoom automatisk, og du bliver taget direkte til møderummet.

Zoom på computeren: 1. Download programmet til din computer her: www.zoom.us/support/download 2. Find mødelinket i din tilsendte e-mail. 3. Klik på mødelinket når vi nærmes os starttidspunktet. Derefter åbner programmet automatisk, og du bliver taget direkte til møderummet.