Foredrag | Debat | Koncert

Lola Jensen

Må vi så få ro !!

Forståelse af barnets følsomhed og temperament

- og idéer til at give barnet færre udslag og mere ro. 

Med udgangspunkt i sin nye bog "Må vi så få ro!" vil Lola Jensen på løftet og humoristisk, klar og vedkommende måde give et portræt af fuld knald på børns pandelapper i dag, hvor de er nødt til at optage og sortere øget læring, indtryk, oplevelser og dannelse under voksende tidspres og mindre forudsigelighed. 

En overophedning af børnenes pandelapper kommer oftere og oftere til udtryk i form af følelsesmæddige udslag, øget temperament og tydelig stressfornemmelse. 

Hvor er det " nedslagene" rammer børnenes pandelapper?
Hvordan virker det på børnene?
Hvilke muligheder er der for omlægning af vilkårene, der, hvor det skønnes nødvendigt?

Hvem er Lola Jensen? (klik her for at se mere)

Lola Jensen er socialpædagog, familievejleder, foredragsholder og forfatter til flere bøger - samt familievejleder på TV2 GOmorgen Danmark m.v.

Som familievejleder møder Lola mange spændende mennesker; bekendtskaber, der har givet hende en erfaring omkring børn og deres forældre, job og familieliv, dialogen og dens finurligheder. Denne erfaring har hun lovet at formidle på humoristisk måde.

Forældre i dag er fantastisk opmærksomme på deres børn, men det er ikke altid at tanke og handling kommer til at stemme overens på grund af travlhed og usikkerhed. 

 

qFYOnSAwgVA